fbpx

Class Living – o nouă experienţă, by Camelia Şucu

„Design-ul în care cred este acela care transformă un spaţiu de locuit într-un spaţiu de trăit frumos”

În luna septembrie s-a deschis noul showroom de mobilier şi consultanţă în design, Class Living.

Conceptul pe care Camelia Şucu il prezintă clienţilor ia acum forma unui nou spaţiu care combină funcţionalităţile unui showroom de mobilier cu cele ale unui studio de consultanţă în design şi arhitectură. Noul sediu se află în B-dul Aviatorilor 47, o locaţie ultracentrală care vorbeşte de la sine despre o nouă strategie de poziţionare şi o nouă promisiune.

Schimbarea de perspectivă pe care o aduce cu sine Class Living este generată de noua viziune a Cameliei Şucu asupra business-ului de mobilier si accesorii, care presupune în mod necesar valoare adaugată în servicii, relaţionare, empatie, expertiză, dincolo de valoarea intrinsecă a fiecărei piese de mobilier.

Business-ul de mobilier are nevoie de o nouă perspectivă care se referă la puterea de a-ţi personaliza colecţiile, de a-ţi pune o amprentă unică asupra alegerii şi combinării pieselor, pe de o parte, iar pe de altă parte în expertiza concretă de amenajare care să-ţi permită să oferi cel mai bun sfat clientului. Class Living este despre alegerile mele personale puse în slujba unor nevoi concrete de amenajare ale clienţilor. (Camelia Şucu)

Experienţa construită pas cu pas timp de mai bine de 20 de ani se reflectă în felul propriu, unic în care fondatoarea a ales să construiască toate colecţiile. Mobilierul şi accesoriile au ţinută elegantă şi charismatică, iar recomandările echipei de designeri şi arhitecţi Class Living sunt ghidate de valorile companiei: autenticitate, joie de vivre, echilibru, inspiraţie.

Mobilierul ales exprimă cel mai bine credinţa că a trăi în confort înseamnă a trăi în echilibru cu tine însuţi. Iar echilibrul interior se vede în echilibrul „de interior” – acela al spaţiului, al accesoriilor şi detaliilor intime care spun întotdeauna o poveste nemaiscrisă, proprie.

Ce înseamnă Class Living?
Obiecte de mobilier de înaltă calitate şi design celebru
Servicii complete si competente de consultanţă şi design interior
Soluţii competente de design prin combinaţia ideală între mobilier, accesorii şi decoraţiuni
Experienţe estetice şi relaţionări umane de calitate
Amprenta unică de stil a fondatoarei Camelia Şucu

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0