fbpx

Cluj Design Christmas Edition

Ești curios să vezi ce au creat designerii români în ultimul an? Cauți piese unicate și interesante? Cauți un spațiu creativ care să te inspire și impresioneze? Cluj Design Days se pregătește de sărbătoare cu cele mai noi, interesante şi christmassy cadouri designer made: fashion, obiecte de home decor, ceramică, ilustrații, mobilier și multe altele pentru tine şi cei dragi! Te aşteptăm la deschidere, în 13 decembrie de la ora 19:00 la CASA TIFF și Cinema ARTA, dichisiţi de sărbătoare și pregătiți de socializare.

Cluj Design X-MAS Edition is all about the Nostalgic Christmas! Weekendul 13-15 decembrie va fi despre vechi și noi amintiri, momentele faine cu cei dragi, familie, cadouri creative, decorațiuni, cookies, iubire și căldură. Like the good old times!

Timp de 3 zile vei avea ocazia să:
✔️ cunoști 40 de designeri români
✔️ cumperi cele mai designish cadouri pentru cei dragi
✔️ dansezi până a 2-a zi la Cluj Design Days Party
✔️ treat yourself with a gift from ”Santa”
✔️ intri în adevărata atmosferă de sărbătoare

Program:
13 dec – 18:00 – Opening Cocktail
14 dec – 11:00 – 21:00 – Visiting hours
14 dec – 22:00 – Cluj Design Parties #14
15 dec – 11:00 – 21:00 – Visiting hours

Intrarea este liberă.

***
Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a tinerilor designeri sub formă de expoziții și târguri. Cluj Design Days oferă designerilor o rampă de lansare și posibilitatea de a se autosusţine din activitatea lor creativă, astfel încurajând producţia de lucrări noi şi originale.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0