fbpx

Colecția de rulouri VELUX Colour By You – activează spectrul creativității în mansarda ta!

Locuințele nu mai sunt de mult doar simple spații în care conviețuim. Au devenit mai degrabă amprente ale stilului personal al fiecăruia, în care designul și amenajarea interioară joacă un rol important. Stilul arhitectural, mobilierul și decorațiunile interioare definesc felul de a fi al celui care trăiește în acel spațiu, iar proiectele inspirate de amenajare, din ce în ce mai diverse, iau amploare pentru a pune la dispoziția oamenilor cât mai multe posibilități în care aceștia să se regăsească, oferindu-le libertatea de alegere după propriul gust.

Pentru a veni în sprijinul clienților pasionați de amenajări, care simt nevoia de exprimare a stilului unic, personal, în spațiul de la mansardă, VELUX propune clienților săi o colecție îndrăzneață, colorată și veselă de rulouri opace – Colecția VELUX Colour by You. După cum sugerează și numele colecției, clienții sunt cei care definesc culoarea dorită pentru ruloul lor, în funcție de preferințe sau de culorile folosite în amenajare.

Pantone Color Palette

Culoarea ca amprentă personală de design

O mansardă cu personalitate este o mansardă specială, iar a fi special are implicit legătură cu ideea de unicitate, chiar și în materie de design interior. Acum este ușor să găsim formula ideală de amenajare a mansardei, dacă apelăm la ajutorul experților, însă cum reușim să ne punem totuși amprenta personală asupra spațiului de locuit? Colecția Color by You pentru rulourile opace VELUX răspunde exact acestei necesități de personalizare a mansardei printr-o colecție cromatică de peste 1800 de nuanțe disponibile acum pentru rulourile opace VELUX.

 

 

Dacă până acum, colecțiile VELUX de rulouri erau statice, în sensul că aveai de ales culoarea ruloului din doar 24 de nuanțe disponibile, anul acesta VELUX lansează și o colecție dinamică. Orice nuanță de rulou îți dorești, orice cod RAL de culoare cauți, aceastea se pot realiza personalizat doar pentru tine.

Fără barierele cromatice

Dacă vorbim de majoritatea mansardelor contemporane, se poate observa preponderența culorilor simple alese pentru mobilier, în tonuri neutre – alb, gri, bej –care au rolul de a reflecta lumina, dar care impun totodată prezența unei pete de culoare, un element de contrast, care să atragă privirile și care să devină ,,vedeta” spațiului de la mansardă. Ruloul opac VELUX în nuanța ta favorită poate fi exact acea piesă din amenajare care completează perfect decorul.

Poate un albastru-persan, nuanța prunei-uscate, fucsia sau verdele-mentă ar putea foarte bine să ofere plusul de originalitate căutată, iar Colour By You face posibile tocmai aceste alegeri îndrăznețe spre a încuraja proprietarii să încerce astfel de moduri interesante de accesorizare a mansardei.

 

Colecția Colour by You este disponibilă în magazinul oficial veluxshop.ro unde livrarea este gratuită.

Dacă ești încă nehotărât în privința culorii pe care ți-o dorești, intră în configuratorul de produse de pe veluxshop.ro și testează mai multe variante.

Fii artistul din mansarda ta cu VELUX – Colour By You!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0