fbpx

Colecția INO by LAUFEN – precizia elvețiană îmbinată cu grația franceză, semnată de Toan Nguyen

Formele clasice ale sanitarelor se bucură de o reinterpretare proaspătă în colecția INO by LAUFEN, gândită de celebrul designer de origine franceză Toan Nguyen. Elegante, grațioase, primitoare în orice compoziție, piesele acestei colecții se bucură din plin de toate posibilitățile creative pe care le oferă Saphirkeramik, materialul inovator patentat de LAUFEN. Liniile moi, subtile, oferă senzația optică de plutire, delicatețe, datorită pereților subțiri, însă extrem de solizi și stabili ca structură.

Precizie și tehnologie elvețiană îmbinată cu grație și delicatețe franceză Toan Nguyen, designer de origine franceză a creat pentru colecția INO o estetică elegantă, curată, însoțită de o funcționalitate la cele mai înalte standarde, tipic elvețiană. INO este rezultatul unei profunde aprecieri pentru procesul de cercetare și armonie estetică condus de Toan Nguyen și LAUFEN. Fiecare element din colecție răspunde nevoilor contemporane de optimizare a spațiului

De pildă, lavoarele oferă rotunjime și generozitate în forme, invitând la experiență tactilă, având în compoziția lor și raftul realizat din același material, pentru o continuitate elegantă. Calitatea înaltă a designului, materialul extraordinar Saphirkeramik și puterea inovatoare a unuia din lavoarele din colecție au convins juriul de specialitate de la ISH să-i acorde râvnitul premiu Design Plus Award în anul 2015.

 

Cele două căzi freestanding, una simterică și una asimetrică, realizate cu rășină Sentec, împacă în mod ingenios și elegant precizia liniilor cu confortul necesar în utilizare. Mobilierul din colecție, suspendat și cu aspect monolit, dezvăluie, odată cu deschiderea ușilor fine cu profil din aluminiu, spațiu de depozitare intim și rațional.

Fabricarea acestor piese depășește granițele tehnologice și ajunge, în schițele designerului, la nivel de pură filosofie: „Când vine vorba de lavoare, nu este vorba doar despre suprafețe – pentru că acestea sunt din ceramică și se bucură de toate avantajele acestui material. Este o chestiune de materialitate, despre calitatea pur fizică, pe care o poți simți și atinge” (Toan Nguyen).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0