fbpx

Colecțiile complete pentru baie Geberit

Brandul Keramag, adăugat în 2015 în portofoliul de produse Geberit, și-a schimbat numele anul acesta, preluându-l pe cel al compa­ni­ei-mamă. Astfel, toate soluţiile și sistemele sunt acum livrate sub logo-ul Geberit. Unele dintre ele sunt adaptate pentru integra­rea în soluţii deja existente marca Geberit.

Cele patru colecții complete de baie Geberit combină un design clar, cu forme organice și soluții inteligente, detaliate, care îndeplinesc cele mai diverse cerințe, inclusiv pe cele de design. Individualitatea stilului de viață al fiecăruia se regăsește în natura modulară a colecțiilor.

Geberit Citterio combină formele neobișnuite cu materiale speciale, rezultând un limbaj de design inconfundabil. O colecție de baie premium reflectă nota designului unic al renumitului arhitect și designer Antonio Citterio: originalitatea remarcabilă se întâlnește cu eleganța atemporală și calitatea produselor.

Geberit Citterio

Geberit Citterio

Geberit Xeno2 este sinonimă cu un design minimalist. Liniile exteri­oare geometrice sunt completate de formele naturale delicate din cuva interioară a lavoarului. Această combinație creează un rezultat surprinzător de privit și ușor de folosit. Geberit Xeno2 se mândrește cu o gamă de produse perfect coordonată de elemente inteligente, bine gândite, create într-un limbaj de design consecvent.

Geberit Xeno2

Geberit Xeno2

Geberit MyDay impresionează datorită formelor sale moi, organice și totuși foarte emoționale. Aceasta are ca rezultat o estetică naturală bună, care oferă o pauză plăcută în agitația vieții cotidiene. Cu toate acestea, MyDay nu se mândrește doar cu aspectul bun, ci are și multe de oferit din punct de vedere al funcțiilor.

Geberit MyDay

Geberit MyDay

Geberit Icon dispune de un design cu linii clare și totuși atât de flexibile. O gamă largă de obiecte ceramice și mobilă pentru baie într-un limbaj modern de design care oferă o flexibilitate maximă și iese în evidență datorită versatilității sale impresionante. Pentru persoanele interesate de o multitudine de aspecte ale mobilierului și obiectelor ceramice din baie.

Geberit Icon

Geberit Icon

Prin introducerea obiectelor sanitare de ceramică în portofoliul companiei, Geberit rămâne fidelă direcției sale de acțiune Design Meets Function. Această direcție implică îmbinarea funcționalității cu designul pentru produsele aflate în fața peretelui.

***

Mai multe detalii, pe www.geberit.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0