fbpx

COMPO pentru plante frumoase și grădini elegante! Testează pe www.hailacasa.ro!

La fel de important ca arhitectura și designul interior al unei locuințe, proiectul de amenajare a unei grădini implică, pe lângă cunoștințe în domeniul designului exterior și peisagistică, găsirea unor soluții care să asigure rezistența plantelor pe o perioadă cât mai îndelungată. Cu o bază de 50 de ani de cercetare și dezvoltare, COMPO, expert în îngrijirea plantelor, oferă o gamă complexă de produse de calitate și vine în ajutorul arhitecților și beneficiarilor de grădini cu sortimente diverse de fertilizatori pentru gazon și plante, dar și pentru pământul din ghivece. Un element important pentru definirea unei locuințe atrăgătoare, cu spații de relaxare și confort, grădina necesită îngrijire pe toată perioada anului; din primăvară și până în toamnă, când gazonul și plantele trebuie să fie verzi și sănătoase și mai ales în sezonul rece, când necesită o atenție sporită. La fel ca în realitate, pentru simulatorul joc www.hailacasa.ro, COMPO recomandă la nivelul Gardena  folosirea în sezonul cald a fertilizatorului cu eliberare lentă, iar pentru iarna fertilizatorul cu protecție, astfel încât plantele și gazonul să redevină verzi și sănătoase. Produsele COMPO nu asigură doar rezistența și frumusețea vegetației folosită în amenajare dar, datorită eliberării lente a azotului, protejează și mediul înconjurător.  

Puteți testa soluțiile COMPO la nivelul Gardena pe www.hailacasa.ro sau prin apps.facebook.com/hailacasa/  

Iar dacă doriți să le testați și pentru amenajarea grădinii dvs puteți cere oferta reală aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/   

Produsele COMPO pot fi găsite în showroom-ul (cu vânzare) din București, Sos. Odăii 117-123, sector 1 (șoseaua de centură lângă Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30, online accesând site-urile: www.mdx.ro  sau www.gardena-shop.ro  sau în lanțurile de magazine: Praktiker, Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin.

COMPO pentru plante frumoase și grădini elegante! Testează pe www.hailacasa.ro!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0