fbpx

CONCURS ÎNCHIS! Câştigă bilete la filmul „Her”, Cinema Elvira Popescu

Mulţumim pentru numărul mare de răspunsuri primite, ne bucurăm să ştim că, dincolo de nominalizările de la Oscar, filmul a stârnit interes pentru motive dintre cele mai interesante. Prin tragere la sorţi, am ales câştigătorii concursului nostru. Astfel, cele două invitaţii duble la premiera filmului HER de vineri de la Cinema Elvira Popescu au fost câştigate de Ana-Maria Stoica şi Raluca Marin, iar cele 3 reviste Igloo, numărul de februarie, în care vă povestim despre filmul regizat de Spike Jonze merg către: Ilinca Paduroiu, Alex Iulian şi Stefania Ghita! Felicitări!

CONCURS ÎNCHIS! Câştigă bilete la filmul

Recomandat de noi în numărul de februarie igloo, ce va ieşi în curând pe piaţă, am hotărât să vă oferim, împreuna cu Institutul Francez, posibilitatea de a câştiga 2 invitaţii duble la premiera filmului „Her” de vineri de la Cinema Elvira Popescu.

Pentru a câştiga trebuie sa ne spuneţi într-un comentariu la acest articol care ar fi motivul pentru care aţi vrea să vedeţi filmul regizat de Spike Jonze. Prin tragere la sorţi oferim 2 invitaţii duble şi 3 reviste igloo, numărul de februarie. Câştigătorii vor fi aleşi joi, ora 16:00.

HER

Sinopsis: Un scriitor singuratic, care îşi câştigă traiul scriind scrisori de dragoste pentru alţii, îşi petrece zilele încercând să treacă peste un divorţ. Redescoperă dragostea şi frumuseţea vieţii alături de un mic calculator cu un sistem de operare inedit, proiectat să îi satisfacă toate nevoile…

De ce să-l vezi? „Ea” este o poveste de dragoste şi un science fiction laolaltă, o comedie tristă şi frumoasă, realizată cu multă atenţie la culori şi detaliu. O bijuterie de film a unui celebru autor de producţii americane independente. Scenariul filmului şi filmul însuşi au fost premiate la gala Golden Globe şi la zeci de festivaluri.

CONCURS ÎNCHIS! Câştigă bilete la filmul

Program Cinema Elvira Popescu:

Vineri, 7 februarie, ora 20:30

Sâmbătă, 8 februarie, ora 18:00

Duminică, 9 februarie, ora 16:00

Vineri, 14 februarie, ora 20:00

Duminică, 16 februarie, ora 20:30

Programul complet al filmelor pe care le puteţi viziona în perioada 3-16 februarie la cinema Elvira Popescu îl găsiţi aici

Broşura: http://issuu.com/ifbucarest/docs/program_februarie_1

Spot: https://www.youtube.com/watch?v=yZWcUFlw2yk

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0