fbpx

CONCURS ÎNCHIS! Câștigă bilete la The Theory of Everything

Câștigătorii celor 2 invitații duble, aleși prin tragere la sorți prin random.org, sunt: Clara Pitur și Stefana Pascu-Nica. Procesul de selecție a fost inregistrat aici: https://www.youtube.com/watch?v=spSrqttHGR0  (au fost 9 răspunsuri și 8 unici participanți). Mulțumim tuturor pentru participare și felicitari câștigătorilor!

CONCURS ÎNCHIS! Câștigă bilete la The Theory of Everything

Unul dintre cele mai apreciate filme ale momentului, ce a adunat deja numeroase premii și nominalizări la marile competiții ale industriei, The Theory of Everything prezintă impresionanta poveste de viață a lui Stephen Hawking, renumitul cosmologist și fizician britanic. În cadrul concursului nostru de astăzi, organizat împreună cu Institutul Francez și Cinema Elvira Popescu, vă oferim șansa să câștigați 2 invitații duble la filmul ce i-a adus de curând actorului Eddie Redmayne Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal.

CONCURS ÎNCHIS! Câștigă bilete la The Theory of Everything

Pentru a câștiga trebuie să ne spuneți într-un comentariu la acest articol care este motivul pentru care ați vrea să vedeți filmul la Cinema Elvira Popescu și să numiți titlul filmului recomandat de noi în paginile celui mai nou număr igloo!

Câștigătorii celor două invitații duble pentru filmul ce va rula sâmbătă, 7 martie, ora 16:00, vor fi aleși prin tragere la sorți vineri, ora 11:00!

Sinopsis:
„Teoria întregului” descrie relaţia dintre Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0