fbpx

Concurs cu premii în valoare de 7.000 de euro lansat de City Business Centre Timișoara

City Business Centre, cel mai modern ansamblu de birouri din Timișoara, lansează o competiție națională de proiecte pentru reamenajarea spațiilor de recepție ale clădirilor A și B aflate în proiectul de birouri. În cadrul competiției, tinerii designeri sunt provocați să găsească cea mai creativă și eficientă soluție pentru cele două spații ale City Business Centre Timișoara. Cea mai bună propunere va câștiga marele premiu în valoare de 7.000 de euro, implementarea proiectului și o poziție deschisă în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi.

CE TREBUIE SĂ PROPUI

Din punct de vedere al conținutului propunerilor, participanții la concursul organizat de City Business Centre trebuie să integreze sugestii de noi materiale pentru pereții interiori și ai portalului de acces, pentru un nou pupitru de recepție (pult) și pentru mobilierul zonei de așteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. În integrarea acestor elemente în propunerea lor, tinerii arhitecți și designeri trebuie să se ghideze după iluminarea artificială a interiorului, păstrând ceea ce este practic și adăugând elemente ce pot îmbogăți atmosfera interioară, alături de signalistică, în armonie cu întreaga propunere.

Mai mult, proiectele propuse trebuie să integreze dispozitive sau soluții tehnologice care să ofere funcționalități suplimentare companiilor din City Business Centre (de exemplu, dispozitive de comandă taxi, ecrane digitale etc.)

CUM TE ÎNSCRII

Concursul de arhitectură și design Ideile bune nu stau pe hârtie își propune să descopere tinerii creativi ai industriei și îi invită ca, până pe 5 septembrie, să trimită:

  • cele mai inovatoare proiecte de reamenajare a recepțiilor celor două clădiri din complexul de birouri din Timișoara
  • o scrisoare de intenție intenție în care să detalieze motivele pentru care aceștia cred că sunt potriviți pentru proiectul City Business Centre și cum pot să îi dea valoare prin experiența pe care o dețin
  • CV-ul alături de portofoliul de lucrări

Dosarul de înscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro. Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe site-ul City Business Centre: http://www.business-centre.ro/concurs-arhitectura.html.

Marele câștigătorul va fi anunțat pe 18 septembrie 2017, iar lucrările pentru amenajarea celor două spații de recepție vor începe după această dată, pe baza proiectului câștigător.

CINE JURIZEAZĂ

Ideile bune vor fi evaluate de un juriu format din profesioniști în design și arhitectură, reprezentanți ai City Business Centre și ai companiilor din complexul de birouri: Sorin Ciurariu – Arhitectul-șef al orașului Timișoara, Vlad Gaivoronschi – Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Iacobescu – Building Administrator și reprezentanții a două companii găzduite de City Business Centre, Werner Hauer – Manager Huawei și Viorel Loth – Financial Officer, Toluna.

Referitor la concursul de arhitectură și alegerea City Business Centre, Viorel Loth – Financial Officer, Toluna: „Am ales City Business Centre Timișoara pentru compania noastră pentru că am găsit aici un spațiu de lucru care, dincolo de capacitățile funcționale și serviciile de top, asigură o atmosferă optimă pentru încurajarea creativității și productivității celor care îi trec pragul zilnic. Acest proiect de design reconfirmă permanenta grijă pentru detalii pe care dezvoltatorii City Business Centre o au în menținerea birourilor la cele mai înalte standarde. Mă bucur să fac parte din juriul acestei competiții și sunt nerăbdător să văd cum se vor transforma cele două spații.”

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0