fbpx

igloo: concurs de design Ambient Mode pentru televizorul Samsung QLED – regulament și înscriere

Înscrierile pentru concursul nostru de design s-au încheiat, prilej cu care le mulțumim tuturor participanților!

În perioada 1-10 decembrie echipa noastră va analiza cu atenție toate proiectele înscrise în concurs – și nu va fi o deliberare ușoară, date fiind calitatea și diversitatea acestora –, urmând ca în 11 decembrie să anunțăm public, pe igloo.ro, cele trei proiecte câștigătoare.

concurs-ambient-1

igloo îi invită pe creativii români să conceapă un design grafic pentru funcția Ambient Mode a noilor televizoare Samsung QLED, serie gândită nu doar în pas cu ultimele tehnologii, dar și în armonie cu posibilele amenajări de interior, televizorul devenind astfel și un obiect estetic.

Cine poate participa?

Concursul se adresează în primul rând designerilor, graficienilor și fotografilor români, dar este deschis și altor persoane din industriile creative. Se vor înscrie doar proiecte individuale. Fiecare participant poate înscrie un singur proiect. Pe cel mai bun 🙂

Ce trebuie să faci?

Să concepi un design static (desen grafic sau fotografie) pentru funcția Ambient Mode a noilor televizoare Samsung QLED, integrându-l într-unul dintre cele 4 background-uri propuse de Samsung (acestea sunt neutre, asemănătoare culorii pereților). În realizarea design-ului grafic static, participantul trebuie să ia în considerare și finalitatea lucrării, potențialul de convertire ulterioară într-un fundal video (cum e în aceste exemple).

bg_01
bg_10

[button size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.igloo.ro/resources/concurs-ambient/fundaluri-concurs-ambient-samsung.zip”]Descarca fundaluri[/button]

concurs-ambient-3Coordonate tehnice

  • 1920×1080 (FULL HD), 72dpi
  • PNG, integrat în background

Criterii de jurizare

Membrii redacției igloomedia vor avea în vedere, în evaluarea proiectelor propuse, concepția estetică și modul în care designul reușește să pună în evidență funcția Ambient Mode de a integra televizorul Samsung QLED în mod armonios într-un anumit decor de interior.

Despre câștigători & premii

Vor fi aleși 3 finaliști, iar câștigătorii vor lucra cu Samsung pentru a finaliza lucrarea în parametrii tehnici optimi pentru funcția Ambient Mode.

Premiile se vor distribui astfel: locul I – 2000 Euro, locul II – 1000 Euro, locul III – 500 Euro.

concurs-ambient-2

Cum participi?

  • Citești și accepți termenii și condițiile regulamentului competiției.
  • Realizezi design-ul pentru Ambient Mode, după coordonatele tehnice indicate și folosind unul dintre cele 4 background-uri propuse de Samsung.
  • Încarci designul în formularul de concurs, completând toate câmpurile.
  • Dacă vrei să te inspiri, poți arunca o privire și la lucrările celor 5 finaliști ai aceleiași competiții, la nivel global. Iar despre funcția Ambient Mode și televizorul Samsung QLED TV poți afla mai multe aici.

Etapele concursului

  • 1 noiembrie – 30 noiembrie: Înscrierea proiectelor
  • 1 decembrie – 10 decembrie: Jurizare și alegerea proiectelor finaliste
  • 11 decembrie: Anunțarea câștigătorilor

Dacă ai nelămuriri, scrie-ne la concurs@igloo.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0