fbpx

Concurs pentru Reamenajarea Parcului din Livada Poştei, Braşov

Concursul are ca scop principal selectarea celor mai bune propuneri pentru crearea unui parc contemporan sustenabil, cu o identitate proprie, care să constituie un centru de interes în oraş, articulat coerent în sistemul verde al Braşovului.

Amplasamentul cu o suprafaţă de cca. 2,7 ha este situat în vecinătatea centrului istoric, către Nord-Vest, într-o zonă cu repere deosebite de peisaj natural şi construit a Braşovului.

Concursul de soluţii este deschis, în două faze, cu ridicarea anonimatului după jurizarea Fazei I. Juriul va selecta 8 proiecte finaliste care vor fi dezvoltate în Faza a II-a. Câştigătorului concursului i se va încredinţa lucrarea.

Organizatorul concursului este Ordinul Arhitecţilor din România în parteneriat cu Filiala Braşov-Covasna-Harghita a Ordinului.

Concurenţii, atât individual cât şi ca membri ai unei echipe, pot fi profesionişti sau studenţi/absolvenţi în specialităţile arhitectură, urbanism, peisagistică, design, arte plastice. În Faza a II-a, este obligatorie cooptarea în echipă a unui arhitect cu drept de semnătură, membru al Ordinului Arhitecţilor din România sau al unei organizaţii profesionale similare din ţările Uniunii Europene, Spaţiului Economic European sau Confederaţia Elveţiană.

Termenul limită pentru înscriere este 14 martie iar anunţarea rezultatelor finale se va face pe 23 mai. Calendarul complet alături de informaţii suplimentare puteţi găsi pe www.oar.org.ro, secţiunea Concursuri.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0