fbpx

Contraste puternice şi accente din lemn. Apartament ARED by ATMSF Design

Situat la un etaj intermediar al unui bloc nou construit cu 10 etaje din cadrul unui ansamblu rezidenţial din Arad, acest apartament cu trei camere, două băi şi o suprafaţă utilă de 78,5 mp a fost amenajat în stil luxury, cu materiale preţioase şi texturi contrastante – mat şi glossy, cald şi rece, catifelat şi metalic –, întregul spaţiu fiind temperat şi unificat de lemnul prezent din abundenţă.

Prima fază a intervenţiei a constat în soluţionarea unor probleme ridicate de spaţiul existent. Astfel, instalaţiile electrică şi sanitară au fost refăcute în totalitate, caloriferele originale, poziţionate dezavantajos în cadrul apartamentului, fiind înlocuite cu unele slim, pe înălţime, ce au fost apoi camuflate în spatele draperiilor.

De asemenea, coridorul de la intrare a fost lărgit vizual prin introducerea unei oglinzi generoase, ce reflectă tablourile realizate manual. Sistemul de iluminat continuu asigură o trecere naturală între spaţiul de acces şi cel de zi, servind şi pentru ghidarea vizitatorilor.

atmsf_arad_7

Deşi spaţiul de zi tip open space are o suprafaţă relativ mică, de 28 mp, arhitecţii au reuşit integrarea unei bucătării generoase şi a unei insule tip bar cu rol de dining şi socializare. Zona de media este marcată de o canapea generoasă, cu o capacitate de 10 locuri.

Dormitorul matrimonial este amenajat în luxury contemporary hotel style, iar baia adiacentă este echipată cu o cadă negru glossy, în contrast cu bateriile mate. Spre deosebire de celelalte spaţii, cu pardoseală din lemn, podeaua din dormitor este acoperită cu mochetă, pentru o senzaţie sporită de confort. Prezenţa oglinzilor amplifică spaţiul şi maximizează cantitatea de lumină din interior.

PROIECT: ATMSF Design, arh. Bogdan Adrian Bej, designer Brigita Szatmari; FINALIZAT: 2020

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0