fbpx

Cum te diferențiezi de competiție și formulezi propunerea de valoare pentru business-ul tău creativ?

Aflate la a 12-a ediție, întâlnirile de business și networking organizate și prezentate de aBC – a Business of Creativity Society, revin marți, 21 februarie 2023, de la ora 18:30, la NOD – Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160. Singurele întâlniri de antreprenoriat creativ, de arhitectură și design au fost inițiate de Armina Popeanu, arhitect și fondatorul platformei educaționale Antreprenoriat Creativ. Ultima ediție de iarnă este dedicată factorului diferențiator în afacerile creative și a formulării propunerii de valoare și îi are ca invitați pe Ștefan Prigoreanu, arhitect și fondator OBLIC Studio, Anda Manu, arhitect și fondator AMA Design, Dragoș Gavrilescu, co-fondator Design Thinking Society.

Dacă ai deja un business în arhitectură, design interior, domenii creative sau ești practicant și vrei să o iei pe calea antreprenoriatului – fie că ești freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – atunci întâlnirile de business creativ și networking sunt pentru tine! Vei afla de la arhitecți cu experiență, designeri și profesioniști în domeniu despre cum să te diferențiezi într-o lume tot mai plină de afaceri creative și cum să formulezi propunerea ta de valoare. De asemenea, povestim cu invitații întâlnirii și despre practici profesionale, cum procedează ei în business-ul lor creativ și ne împărtășesc din experiența lor antreprenorială.

 

Tema întâlnirii aBC #12 din februarie este „Value Proposition” – diferențiatorul și cum formulezi propunerea ta de valoare, iar invitații acestei ediții sunt:

 

Ștefan Prigoreanu, arhitect și fondator OBLIC Studio, un studio de arhitectură și design interior care pune accent pe oameni – care sunt în centrul designului lor, puterea de conectare și respect și încredere în conceperea proiectelor lor.

 

Anda Manu, arhitect și fondator AMA Design, birou de arhitectura specializat in Office Design si Workplace Strategy, cu o experienta de peste 20 ani pe piata locala si un portofoliu de proiecte greu de egalat pe aceasta nisa de business.

 

Dragoș Gavrilescu, co-fondator și inițiatorul primei comunități de Design Thinking din România și co-fondator al Design Thinking Society, o agenție de strategie de inovare și design.

 

„În fiecare dintre întâlnirile lunare de antreprenoriat creativ reiese nevoia de a fi apropiat de către clienții tăi ideali, cei cu care vrei să lucrezi, cei în întâmpinarea cărora vii cu conținut explicit despre modul în care îi poți ajuta. În perioada aceasta se remarcă, mai mult ca oricând, o preocupare în creștere pentru a rezolva nevoile clienților, dincolo de a presta efectiv un serviciu. În plus, se vorbește tot mai des în mod deschis despre provocările antreprenoriale, se observă un interes clar pentru educație în rândul întreprinzătorilor creativi și implicit despre o dezvoltare sustenabilă a afacerilor lor”, spune Armina Popeanu, arhitect și antreprenor, mintea creativă a seriei de întâlniri lunare aBC – a Business of Creativity.

 

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS și NOD, însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro.

 

Întâlnirile acestui an se desfășoară lunar, în fiecare a doua marți din lună, la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București. Descoperă întregul calendar aici. Întâlnirea lunii februarie este marți, 21.02 de la ora 18:30 la NOD Makerspace.

 

***

 

Despre platforma Antreprenoriat Creativ 

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

 

Armina Popeanu – arhitect și fondator Antreprenoriat Creativ, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0