fbpx

Cumpără cartea și câștigă un bilet la Conferința SHAREX


Albumul „Designing the Profile of the Future Architects” este o carte musthave. Pentru cine? Pentru oricine și fiecare dintre noi care e interesat de arhitectură și proiectare, de relația dintre societate – arhitectură – viitor și de modul în care va evuolua atât profesia cât și gândirea arhitecturală. Preocupări arzătoare, atitudini pertinente, responsabilizări și răspunsuri relevante care gravitează împrejurul unui miez problematizant definit de întrebările „Ce se întâmplă cu Arhitectura?” și „Ce este Arhitectura?”

Editată în condiții grafice de excepție de igloo media, cu un conținut excelent articulat de editorii Șerban Țigănaș, Andreea Robu-Movilă și Eusebia Mindirigiu, ilustrată contemporan și deschis de Tihamér Török, cartea e structurată în trei componente: un colaj de gânduri, manifeste și interviuri. Cartea se încheie cu un capitol inedit – architecturally yours – menționând contributorii și un index. Mulțimea contributorilor ca de altfel abordarea, întrebările, gândurile și manifestele – într-un cuvânt cartea – alcătuiesc și fac parte dintr-o comunitate la care sunteți invitat să faceți parte.

C O N C U R S 

Comandă albumul „Designing the Profile of the Future Architects” de pe igloo.ro până pe 11 noiembrie și intri automat în cursă pentru a câștiga 1/10 bilete la evenimentul SHARE X – „Conference for Advanced Architecture”, ce va avea loc la București pe data de 14 noiembrie și va fi găzduit de Radisson Blu Hotel.

Total premii: 10 bilete individuale la SHARE X – „Conference for Advanced Architecture”

Câștigătorii vor fi extrași prin random.org pe 12 noiembrie și anunțați telefonic și prin e-mail.

Comenzile de peste 120 de lei beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ

[button color=”yellow” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.igloo.ro/produs/designing-the-profile-of-the-future-architectt/”]COMANDĂ[/button]

__________

SHARE X – „Conference for Advanced Architecture”, organizat în mod tradițional de către ABplus events în colaborare cu OAR România și UAIUM București, va fi construit pe trei secțiuni: materiale inovatoare, tehnologii disruptive și arhitectura avansată a fațadelor. Toți arhitecții sunt invitați să participe la această ediție dedicată materialelor și tehnologiilor care revoluționează industria arhitecturii și construcțiilor.

Conținutul evenimentului a fost dezvoltat împreună cu invitații noștri de la The Bartlett School of Architecture, The Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC), Zaha Hadid Architects, LAVA Laboratory for Visionary Architecture, BuroHappold Engineering, Amman’s Center for the Study of the Built Environment (CSBE), Sanjay Puri Architects, OFIS arhitekti.

Timp de 8 ore, delegații la conferință vor participa la un program complex de evenimente: conferințe în plen ale unor speakeri de excepție, workshopuri pe teme de iluminat, concepte, materiale si tehnologii folosite în urban landscape, BIM, arhitectura wellness, expoziție de materiale inovatoare pregătită de The Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC), lansări de carți, expoziție cu noutăți în materie de produse și servicii arhitecturale.

sharex-certificat speakeri-exemplu

Informații detaliate despre program și lista completă a speakerilor se pot consulta pe site-ul www.share-architects.com.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0