fbpx

CUPRINS. Un fel de rent-a-book dar gratis.

De astăzi revistele Igloo pot fi gasite in cele mai noi două locatii ale bibliotecilor Art We care se afla de acum in circuitul Cuprins. Astfel, iubitorii de lectură vor putea sa împrumute sau sa lase carţi in Orange Concept Store pe Calea Victoriei nr. 41 precum şi în Ceainăria Infinitea aflată pe Grigore Romniceanu nr. 7.

În bibliotecile Artwe, alături de publicatiile Igloo veţi găsi numere oferite de Arhitext, Zeppelin, LeCtura şi Revista de Povestiri. De altfel trebuie sa stiti ca de aproximativ o luna proiectul CUPRINS poate fi regăsit şi în Târgu-Mureş, datorită celor de la revista Lectura şi celor de la Mobila Dalin.

CUPRINS este o bibliotecă alternativă, cu titluri adunate de la edituri şi oameni care au în comun interesul pentru lectură. Este un proiect cultural-educaţional care încurajează lectura în spaţiul urban prin schimbul de cărţi între cititori.

CUPRINS. Un fel de rent-a-book dar gratis.

7 locaţii (Orange Concept Store, Ceainăria Infinitea, Shift Pub, Godot Café Teatru, La scena, Incubator 107, Green Tea) găzduiesc bibliotecile Artwe. Regulile sunt cât se poate de simple: doritorii pot împrumuta o carte/revistă cu o singură condiţie: aceea de a pune o altă carte în locul celei pe care au luat-o.

In altă ordine de idei, Artwe vă aduce mai aproape un circuit în care valorile în căutarea cărora suntem zilnic sunt nişte comori la care nu cu toţii avem acces. Vă invităm să luaţi parte la o aventură în care poveştile urbane sunt presărate fie cu surprize fie cu finaluri fericite. Te invităm să le descoperi rând pe rând. Tu doar urmează harta noastră şi redescoperă-ţi pasiunea pentru carte.

Dacă povestea noastră te-a captivat şi vrei să ne dai o mână de-ajutor, donează o carte! Promitem să o punem imediat în mişcare în circuitul Cuprins. Lasă-ne un mesaj la hello@artwe.ro sau pe www.facebook.com/artwe.share şi de restul ne ocupăm noi.

Mai multe detalii la www.artwe.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0