fbpx

Curs Grasshopper – începători

Vino să înveți modelare 3d cu Rhinoceros și proiectare parametrică cu Grasshopper de la cei mai buni tutori în 25, 26, 27 cctombrie 2019.

Modulul de Curs Grasshopper începători este destinat tinerilor arhitecți, designeri, studenți, ingineri și artiști interesați în a-și extinde abilitățile de modelare 3D cu Rhinoceros, folosind aplicația Grasshopper, care oferă un mediu vizual de programare parametrică. Modulul de Curs Grasshopper începători este destinat tinerilor arhitecți, designeri, studenți, ingineri și artiști interesați în a-și extinde abilitățile de modelare 3D cu Rhinoceros, folosind aplicația Grasshopper, care oferă un mediu vizual de programare parametrică.

Modulul se va desfășura timp de 3 zile intensiv, in zilele de 25, 26, 27 Octombrie 2019, intre orele 9-18.
Participanții la curs vor primi la absolvirea fiecărui modul un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunoștințelor specifice modului urmat. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Dana Anton, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.

Cursul oferă sesiuni interactive de învățare, cumulând 24 de ore în total, după programul afișat pe site-ul www.idz.ro/training. Acest curs va ajuta arhitecții și designerii în conceperea și dezvoltarea formelor cu ajutorul unor algoritmi generativi. Orele de curs vor fi dedicate fundamentării gândirii parametrice și algoritmice, precum și a tehnicilor contemporane de fabricație. Sesiunile de curs vor cuprinde o parte de învățare a interfeței grafice a Grasshopper, a modului de gândire parametric și a utilizării efective a mediului de dezvoltare, urmate de o serie de exerciții practice ce vor fi gândite pentru a putea pune în practică cunoștințele teoretice acumulate.

După acest curs, participanții vor câștiga următoarele competențe:

  • Înțelegere a gândirii de modelare parametrică
  • Cunoștințele de a edita și executa definiții parametrice în Grasshopper
  • Abilitatea de a identifica și corecta problemele comune apărute ce împiedică funcționarea definiției
  • Cunoștințe concrete ale modelelor de programare vizuală și ale componentelor de bază utilizate în definiții
  • Înțelegere a resurselor suplimentare disponibile și cum pot acestea să fie accesate

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați, fie prin email la adresele training@idz.roionut.anton@gmail.comtanase.dana@gmail.com, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Anton).

Înscrierile sunt până la data de 18 octombrie 2019.

Cursurile se vor organiza pentru minimum 6 cursanți, numărul maxim de participanți fiind 12 persoane.
Modulul se va activa atunci când se va întruni numarul minim de înscrieri.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0