fbpx
Cursuri Rhinoceros pentru design de bijuterie

IDZ arhitectură organizează în perioada februarie-septembrie 2018 o serie de cursuri Rhinoceros (începători, intermediar și avansat) destinate mai ales tinerilor arhitecți și designeri care vor să-și completeze abilitățile și cunoștințele de modelare 3D, cu aplicabilitate în domeniul bijuteriei. Rhinoceros este unul dintre cele mai populare și mai flexibile programe de modelare 3D, utilizat pentru o mare varietate de aplicații inginerești și arhitecturale.

Cursanții se vor familiariza cu interfața programului, vor învăța utilizarea comenzilor de desen și de modelare tridimensională a suprafețelor și volumelor destinate realizării unor piese de bijuterie. Cursurile – teoretice și practice deopotrivă – cuprind sesiuni interactive de învățare, cumulând 32 de ore în total, și sunt structurate în două părți (20 de ore sunt dedicate training-ului, iar 12 ore sunt alocate pentru designul de către fiecare participant a unei piese de bijuterie ce va fi fabricată îmbinând tehnicile de turnare cu matriță pierdută cu cele digitale). Cursanții vor asista, de asemenea, și la o sesiune demonstrativă de fabricație digitală a întregului proces (printare 3D, ambalare în ipsos și turnare a metalului prețios).

La încheierea fiecărui modul, participanții vor primi un certificat de absolvire, recunoscut internațional, semnat de un trainer autorizat Rhinoceros. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Dana Tănase, ambii traineri autorizați Rhinoceros.

idz_rhjwl_01

Mai multe informații despre cursuri (niveluri de pregătire, perioada de desfășurare etc.) găsiți pe site-ul: http://www.idz.ro/training.
Cursurile se vor organiza pentru minimum 6 cursanți, numărul maxim de participanți fiind de 10 persoane.
Înscrierile se fac la adresa training@idz.ro.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0