fbpx

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul „3dsmax – Vizualizari Arhitecturale”, sustinut de studioul de creatie Renderthing , in parteneriat cu Atelierele ILBAH, a ajuns in scurt timp unul din cele mai populare cursuri din randul arhitectilor si designerilor din Romania, care doresc sa realizeze prezentari grafice de exceptie ale proiectelor proprii, sub forma de randari 3D. Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu termenul, procesul de randare reprezinta „procesul de preluare a informatiilor digitale (volume, texturi, lumini, etc.) introduse intr-un mediu grafic de modelare 3D, programabil, si de convertire a acestora in imagini finale, vizibile pe monitor sau pe hartie.” Pe scurt, randarile 3D sunt imagini conceptuale de prezentare, realizate pe calculator. Ele reprezinta asadar un prim pas in dezvoltarea proiectului de la concept pana la implementare. Acestea pot fi, in functie de viziunea sau abilitatea artistului, imagini schematice (de concept) sau imagini foarte detaliate (grad de realism mare).  

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Studioul de creatie Renderthing si-a inceput activitatea inca din anul 2008, timp in care si-a dezvoltat divizia de grafica pe partea de randari arhitecturale (imagini de exterior si interior) sau chiar de produs, axandu-se inca de la inceput pe atingerea de imagini foto-reale. Ca imagini exemplificatoare ale acestui domeniu, puteti vizualiza cateva dintre randarile 3D edificatoare din portofoliul Renderthing.

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Ideea cursului „3dsmax – Vizualizari Arhitecturale” a luat nastere in 2012 cand cei de la Renderthing au structurat un curs foarte coerent ce se intinde pe parcusul a 15 sedinte si le permite participantilor sa se bucure de o experienta completa de invatare. Daca veti alege sa va inscrieti, iata care sunt modulele pe care le veti parcurge alaturi de trainerii Renderthing:

  • Interfata 3d Studio MaxModelare (bazele modelarii 3D, tehnici de modelare avansata: modelare cu spline-uri, loft, nurbs, polyogon, etc)
  • Texturare ( crearea texturii, aplicarea texturii, materiale de baza, materiale complexe)
  • Modelarea terenului si a anturajului prin diferite procedeeIluminare ( tehnici de iluminare de baza si avansate cu V-ray Light, V-ray Sun, V-ray Skylight, V-ray Dome Light, Photometric Lighting, etc)
  • Randare si tehnici de randare foto-reala (obtinerea calitatii dorite a imaginii si setarea corecta a motorului de randare V-ray, pentru optimizarea timpului de calcul, in functie de fiecare tip de scena)   Scopul cursului, asa cum spun cei de la Renderthing, este ca la final cursantii sa detina toate notiunile necesare realizarii de randari 3D foto-reale sau stilizate. Cursul a fost deja parcurs in cei 2 ani de existenta de aproape de 200 de pasionati arhitecti, designeri sau proiectanti de mobilier, care au confirmat in timp metoda utilizata. Atingerea unui nivel de realism ridicat al imaginilor necesita studiu intens si o alocare importanta de timp, tinand cont de faptul ca pe langa cele 15 sedinte de curs, trainerii Renderthing pun la dispozitie tutoriale video suplimentare si teme pentru studiu individual. De asemenea fiecare sedinta este insotita de suport de curs in format electronic (video sau scris). O parte dintre rezultatele realizate chiar de catre cursanti pot fi vazute chiar aici, iar randarile realizate de catre echipa de specialisti Renderthing se regasesc tot aici.

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Un alt obiectiv important al acestui curs este acela de a reuni si a consolida aceasta comunitate inca „tanara,” din dorinta de a promova si a familiariza beneficiarul final din Romania cu domeniul randarilor si vizualizarilor arhitecturele.  

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul de Vizualizari Arhitecturale de la Atelierele ILBAH

Cursul este sustinut in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH de pe strada Romulus numarul 4, iar grupele se deschid la interval de o luna, datorita cererii tot mai mari pentru acest domeniu si a nevoii specialistilor de a dobandi cunostinte relevante.  

Mai multe detalii despre cursul de 3dsmax – Vizualizari Arhitecturale, sustinut de Renderthing, in parteneriat cu Atelierele ILBAH, puteti sa gasiti la urmatorele link-uri: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-3dsmax-vizualizari-arhitecturale/

sau http://renderthing.ro/cursuri-3ds-max-vizualizari-arhitecturale/

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0