fbpx

Cursuri de design interior

Suntem înconjuraţi pretutindeni de design. E important ca toate lucrurile din jurul nostru să fie funcţionale dar în acelaşi timp trebuie să ţinem cont şi de modul în care ele arată, şi de senzaţiile tactile şi olfactive pe care le transmit. Designul de interior de calitate a devenit astfel un veritabil manifest, un formator de frumos.

Cursuri de design interior

Cursul pe care Miruna Ardelean a început să-l organizeze anul acesta prin Atelierele Ilbah îşi propune să formeze specialişti în design interior, ajutându-i să înţeleagă spaţiile interioare, pentru a le putea utiliza mai bine şi pentru a putea armoniza obiecte, mobilier şi stiluri.

Cursuri de design interior

Amenajarea spaţiului implică o foarte bună organizare, lucru în echipă, negociere, creearea unei reţele de colaboratori, cunoaşterea modalităţilor şi programelor de realizare a prezentărilor pentru client, precum şi multe alte aspecte. Viitorii decoratori învaţă la curs să devină un real ajutor pentru clienţii lor, îndrumându-i în alegerea şi alăturarea obiectelor, culorilor şi texturilor. La terminarea cursului, vor şti să amenajeze spaţii în care se va putea citi un limbaj coerent şi vor reuşi totodată să pună în evidenţă personalitatea clientului.

Cursuri de design interior

Decoratorul de interioare va ţine cont de multe aspecte în procesul de amenajare sau decorare a spaţiului. Pe lângă simţul estetic dezvoltat şi înţelegerea frumosului în toate formele sale, decoratorul de interioare trebuie să aibă un număr mare de aptitudini şi cunoştinţe care să îi permită finalizarea cu succes a unui proiect. În primul rând, acesta trebuie să cunoască bine stilurile şi tipurile de amenajări consacrate şi să îşi creeze, de ce nu, propriul stil. Trebuie să cunoască majoritatea tipurilor de surse de lumină şi să ştie cum să le folosească pentru a obţine efectul dorit. Percepţia şi înţelegerea volumelor, împreună cu lumina care prin jocul său asupra acestora poate crea atmosfera perfectă într-un spaţiu, sunt deasemenea foarte importante în formarea unui viitor specialist.

Cursuri de design interior

Acestea sunt doar câteva dintre cunoştinţele şi abilităţile pe care cursul de design de interior le va transmite participanţilor. În urma absolvirii acestui curs, participantul va putea să profeseze meseria de decorator de interioare, obţinând o diplomă acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei (prin ANC) recunoscută naţional şi internaţional. Va primi toate materialele necesare desfăşurării cursului, precum şi suportul de curs în format electronic/print. În plus, se vor vizita câteva dintre cele mai importante showroom-uri de profil şi se vor organiza workshopuri cu invitaţi speciali din străinătate, reprezentanţi ai unor branduri de mobilier cunoscute la nivel internaţional.

Cursuri de design interior

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi www.ateliereleilbah.ro

Miruna Ardelean este absolventă a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu şi a studiat un an la Universita degli studi di Palermo – Facolta’ di Architettura Italia. Până în prezent a acumulat un portofoliu bogat în proiecte de amenajări interioare de apartamente, vile, restaurante, wine-bar, proiecte rezidenţiale, standuri expoziţionale, showroom-uri de mobilier, design de mobilier, de obiect şi scenografie.

Cursuri de design interior

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0