fbpx

Cursuri de Rhinoceros & Grasshopper (sesiunea de toamnă)

Continuând o experiență de cinci ani consecutivi, Idz arhitectură organizează în această toamnă seria de cursuri Rhinoceros & Grasshopper cu două noi module destinate începătorilor.

  • Modulul de curs de Rhinoceros Începatori este un curs de modelare tridimensionala cu Rhinoceros 3d. Modulul se va desfășura în datele de 21, 22, 23 septembrie 2018, cu program 9-13, 14-18.
  • Modulul de curs de Grasshopper Începători este un curs de proiectare parametrică cu ajutorul pluginului Grasshopper pentru Rhino. Modulul se va desfășura în datele de 26, 27, 28 octombrie 2018.
  • Modulul de curs de Grasshopper Intermediar și Avansați este un curs de utilizare avansată a Grasshopper și extensiile sale de analiză energetică, însorire, simulări fizice, analize structurale și transmisie de date în timp real. Modulul se va desfășura în datele de 7, 8, 9 decembrie 2018.

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați, fie prin email, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Anton).

Înscrierile pentru module se fac cu cel puțin cinci zile înainte de începerea fiecărui modul.

Mai multe informații despre seria de cursuri puteți găsi pe site-ul: www.idz.ro/training
Parteneri media ai evenimentului: Zeppelin, Igloo, Arhitectura, Arhitext, OAR București
idz arhitectură 2018 / www.idz.ro
arh. Ionuț Anton, IDZ Arhitectură

arh. Dana Anton, IDZ Arhitectură

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0