fbpx

Cutiile poștale metalice integrate în noua viață urbană, post pandemică. Home Delivery Box by Step Project

Un oraș cosmopolit și actual presupune un stil de viață activ și dinamic, unde spațiul locativ, atât cel colectiv, cât și cel individual, trebuie să devină cât mai adaptabil noilor cerințe și forme de utilizare. În pandemie s-au produs schimbări consistente în felul în care locuim, dar și în comportamentul cumpărătorilor: ne-am obișnuit, astfel, cu comenzile online, fiind cea mai facilă metodă în perioadele de izolare la domiciliu. Step Project, furnizor de concepte încorporate, propune o optimizare a acestor servicii de livrare la domiciliu, prin noul lor produs, Home Delivery Box.

Step Project este o companie specializată în prelucrarea metalelor și fabricarea de mobilier urban durabil pentru spaţii publice şi rezidenţiale, fără niciun compromis în materie de design. Pentru producerea de mobilier urban, Step Project foloseşte exclusiv oţel galvanizat şi oţel inoxidabil, materiale ce oferă durabilitate, dar şi flexibilitate. Soluţiile tehnice de ultimă oră aplicate în procesul de fabricaţie permit folosirea de îmbinări exclusiv mecanice, fără suduri, ceea ce asigură modularitatea produselor complexe şi o rezistenţă sporită la coroziune.

Home Drop Box REZIDENCE-6 doors

În cadrul concursului de design de obiect #AlegeAsumat, organizat în 2021 de igloo şi având ca temă designul unor scrumiere stradale şi portabile, două dintre proiectele câştigătoare au fost executate de Step Project, inclusiv marele câştigător – Living Box. Acumulând în timp experiență valoroasă, Step Project ne propune acum un produs ce oferă echilibrul perfect între inovație, creativitate, tehnologie de ultimă generaţie și implementare, menţinând cele mai înalte standarde operaţionale și de calitate.

Home Drop Box_Detail_01

Home delivery box este gândit pentru spațiul colectiv (având un model pretabil pentru locuirea rezidențială), dar și pentru locuirea individuală. Modelul rezidențial poate fi personalizat în funcție de necesitatea dezvoltatorului imobiliar sau utilizatorului final, combinând unitatea de cutie poștală și cea de livrare de colete. Ceea ce facilitează cu adevărat serviciul de livrare este faptul că pachetele pot fi depuse în aceste cutii la orice oră din zi și noapte, fără a fi nevoie de prezența fizică a destinatarului. Home Delivery Boxes permit accesul facil cu ajutorul unei tastaturi integrate, eliminând astfel necesitatea cheilor, aplicațiilor pe mobil sau altor dispozitive dificil de utilizat.

Home Drop Box REZIDENCE-4 doors_02

Cutiile poștale sunt personale, alocate individual pentru fiecare apartament, iar cele de livrare pot fi utilizate colectiv de către toți locatarii. Instalarea structurii modulare este facilă, chiar și în spații limitate, iar designul și materialele pot fi alese de client în funcție de preferințele estetice. Modelul Vila propune aceleași funcțiuni, însă cutia metalică poate fi personalizată cu două compartimente (cutie poștală și cutie pentru livrarea coletelor). În funcție de dorințele clientului sau de constrângerile locului, acestea pot fi instalate pe perete (model cu prindere) sau fixate pe un picior metalic (pentru prindere independentă).

Home Drop Box VILLA_2 doors_02

Step Project s-a dezvoltat datorită deschiderii sale către inovație și adaptabilitate, reușind mereu să îmbine ingeniozitatea și factorul estetic. Colaborările productive, echipa multitalentată și profesionalismul cu care ne-au obișnuit deja, ne conving că și acest produs, Home Delivery Box, va fi implementat pe atât de natural, pe cât este de eficient. 

STEP PROJECT

Șoseaua Industrială 22, Constanța
T: 0799.000.399
office@stepproiect.ro
www.urbanmetal.stepproiect.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0