fbpx

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Fiecare dintre noi este autor în poveștile și întâmplările de zi cu zi. Fundația Friends For Friends a lansat o campanie pentru Premiile Superscrieri prin care ne invită să ne amintim că suntem autorii propriilor noastre povești.

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Campania de vară revigorează promisiunea Superscrieri și anume că lumea se poate schimba prin cuvinte. Inspirată de funcția de auto-corect din mesageria unui smartphone, campania Superscrieri ne încurajează să fim mai atenți la felul în care ne exprimăm, să nu lăsăm auto-corectul să gândească pentru noi. Chiar și cele mai banale situații le putem schimba în bine dacă schimbăm câteva cuvinte.  

Campania sprijină competiția Premiile Superscrieri care ajunge, în această toamnă, la cea de-a cincea ediție. Premiile Superscrieri sunt pentru autorii de non-ficțiune și jurnalism narativ din România – acei autori care, prin forța scriiturii lor reușesc să miște comunități și să schimbe percepții și atitudini despre lumea în care trăim.    

Iată câteva dintre mesajele și activările campaniei:

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Suntem conectați tot mai mult la social media, chiar și atunci când ieșim cu prietenii. Mesajele de pe coastere exprimă nevoia de a ne conecta mai mult intre noi. Le puteți găsi la câteva terase și localuri din București (Energiea, Cărturești Verona, The Institute Café, Baraka, ș.a. în curând).

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Cuvintele chiar pot schimba lumea

Avem ca exemplu o situație simplă, precum parcarea mașinii pe principiul ”oriunde ai mai găsit loc”. Poate să nu ne pese dacă parcăm aiurea, sau putem lăsa un mesaj și un număr de telefon pe parbriz, în caz că încurcă. Dacă ești șofer/șoferiță, s-ar putea să găsești sub ștergător un flyer din campania de vară Superscrieri. Folosește-l cu încredere sau creează-ți propriul mesaj și urmărește cum se schimbă și reacțiile oamenilor.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0