fbpx

Dacă e Made in RO #8, alegem cele mai cool 8 New Entries de design românesc!

Fiecare ediție a Made in RO – Târg de design românesc înseamnă un număr de branduri noi de design ce vin în premieră la eveniment.

La ediția #8, ce are loc weekend-ul acesta, pe 17 & 18 decembrie @ Impact Hub Bucharest, brandurile noi de design românesc reprezintă peste o treime din totalul expozanților, care oricum vă așteaptă cu toții cei peste 65, fără excepție, cu colecții noi de daruri. Dacă tot e ediția a 8-a, am ales pentru voi 8 proiecte home&deco noi. Pentru că Made in RO este, în primul rând, cel mai consistent târg de design românesc pe zona designului de produs, home&deco.

gif_mir-2016_600x400

Halfdrop este un brand de design românesc creat de Alexandra Lăzărescu și Alexandra Petrache. Prima dintre Alexandre este arhitect… în Shanghai, iar pernuțele lor decorative au deja experiența câtorva târguri internaționale înainte de a ajunge la Made in RO. O bună parte din procesul de creație se întâmplă însă în România.

Pe 17 & 18 decembrie, pernuțele Halfdrop vor veni însoțite de table runners & table mats, în culori de Sărbătoare, din materiale cât mai naturale: bumbac 100% sau bumbac 97% + 3% elastan (să reziste cât mai bine și după spălare). Umplutura pernuțelor este hipoalergenică.

Imprimeurile sunt tot creația lor.

halfdrop-1halfdrop-2

Mihai Alexandru Dumitrescu vrea să vă familiarizeze cu tehnologia laser în intimitatea decorului de acasă. Brandul său Deeep Design Concept produce obiecte și accesorii home&deco, versatile și dinamice, din lemn, placaj și carton debitate la laser.

Mai cool și mai sustenabil!

deep-design-concept

Mai avem nevoie și de Soare. Lightplay aduc lămpi origami colorate, light & jucăușe.
„Lightplay a început ca jocul cu hârtie al unei mămici arhitect, în căutare de inspirație și relaxare”, ne-a povestit Adina Rusu.

lightplay

Mormi creează jucării din lemn menite să stimuleze coordonarea mișcărilor celor mici, percepția asupra spațiului și creativitatea.

mormi_roaba-jucarie_made-in-ro

Magia vine din… Văzduh. La propriu, nu la figurat. Ghirlandele și globurile decorative ale creatorilor Văzduh fac Crăciunul eco la Made in RO!

vazduh

Apropo de eco, ajungem la plută și la Cork Boutique. Pe lângă creațiile semnate de Dragoș Motica, brand Ubikubi, ce integrează designish pluta, Cork Boutique aduc la Made in RO ramele Chameleon, din MDF și plută, tăiate la laser, iluminate cu LED. Un fel de aplice supradimensionate pentru perete, cu pattern-uri ce pot fi personalizate pentru proiectul tău.

cork-boutique

Glorybox vine cu colecția Bipolar, ce pune laolaltă argila și porțelanul, aceste materiale diametral opuse în lumea ceramicii. Decorul pieselor create de Andreea Bădrăgan, încă masterand la UNARTE, este și el ușor „bipolar”, prin contraste: când pasteluri, când negru, când linii drepte, când curbe. Și un strop de aur.

glorybox

No No No este brandul care te face să spui Yes, Yes, Yes. Suporturile lor de lumânări, cu look industrial, sunt o invitație la a le simți textura și distribui într-un scenariu industrial șic.

no-no-no

Aceasta este doar o mică parte a noutăților ce vor fi expuse, pe 17 & 18 decembrie, la Made in RO – Târg de design românesc. Le descoperi pe toate la Impact Hub Bucharest, chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 minute de mers pe jos de Hanul lui Manuc.

Let’s Made in RO, ho ho ho!

afis_mir-8

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0