fbpx

Dar din dar… Cine salvează un artist, salvează o lume

Un om are nevoie de ajutorul nostru. Este un artist. Ca profesor la Universitatea Naţională de Artă, Ionel Cojocariu a format mulţi dintre artiştii României de azi. Acum, într-un moment greu pentru el, în care se luptă pentru viaţa sa, foştii lui studenţi şi colegii lui, de toate vârstele, încearcă să găsească mijloace pentru a-l ajuta.

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă sâmbătă, 15 februarie 2014, ora 17.00, la vernisajul expoziţiei Dar din dar…, cu opere donate de artişti din toată ţara.

Expoziţia va putea fi vizitată, la Sala Tancred Bănăţeanu, până în 5 martie 2014, zi în care va avea loc o licitaţie găzduită de muzeu.

O simplă vizită în expoziţie poate aduce câţiva lei în contul artistului. Cine nu va putea participa la licitaţie, va putea, totuşi, dona o modestă sumă de bani în acelaşi cont:

RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Băneasa

Achiziţionarea, la licitaţie, a uneia dintre frumoasele lucrări de artă expuse, la un preţ preferenţial, va aduce, sperăm, mijloacele necesare pentru ca Ionel Cojocariu să poată lupta pentru viaţa sa şi să se poată întoarce la catedră.

Cine salvează un artist, salvează o lume.

Veniţi alături de noi, pentru Ionel Cojocariu!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0