fbpx

Decadance Bar & Restaurant: culori vibrante, minimalism destins

Animat în permanență de baruri, cafenele, restaurante ori cluburi noi, Bucureștiul salută de fiecare dată cu real entuziasm apariția unui nou loc al delectării momentelor noastre de loisir. De data aceasta, pătrundem în spațiul de la parterul unui imobil de birouri din centrul orașului care, ca majoritatea spațiilor contemporane, are veleități cameleonice legate de funcțiuni și de trecerea de la zi la noapte.

În timpul zilei, la Decadance suntem întâmpinați de atmosfera relaxată imprimată de minimalismul degajat al stilului industrial îndulcit cu detalii custom made și puncte forte date de culori. Barul, spațiul central și bucătăria sunt cele trei zone care s-au integrat armonios într-un spațiu necompartimentat și lung grație viziunii echipei Grosu Art Studio. Cadrul este conturat grație câtorva finisaje definitorii: microcimentul, pardoseala tip terrazzo, preferata designerilor de pretutindeni în ultima vreme, vopseaua mată.

img_3583

În cadrul astfel stabilit au apărut, cum aminteam mai sus, detalii custom made dintre care se remarcă corpurile de iluminat care se contorsionează grațios, dar și un perete din cărămidă decorativă cu oglindă în spate. Mesele și scaunele au fost și ele realizate special pentru Decadance, cărămiziul picioarelor aliniindu-se în preferința pentru această nuanță, care se regăsește și în pardoseală, chitul faianței sau conturul golurilor de ușă. Roșul-cărămiziu este completat cromatic de verdele pal al tapițeriei scaunelor și de curcubeul „rechizitelor” locului: sticle, licori, pahare, meniu. Întregul mobilier vine de la Sensio, unul dintre cei mai apreciați furnizori autohtoni de soluții de design pentru localuri și spații office.

img_3970

Atmosfera destinsă a locului la orele prânzului îmbracă nuanțele unui bar retro american din anii 1970, după lăsarea serii. Cele opt scaune înalte de la bar sunt o recuzită pe măsură, cât despre restaurant, acesta poate primi până la 58 de persoane, la care se adaugă alte 40 de locuri pe terasă.

Decadance este, așadar, o invitație, la relaxare și/sau la un prânz ori o cină plină de culoare în inima orașului.

PROIECT: Amenajare de interior; ADRESĂ: Complexul Landmark Building, Str. Vasile Alecsandri 4, București; ARHITECTURĂ DE INTERIOR: Grosu Art Studio; ECHIPA: Victor Grosu, Anamaria Barbu; MOBILIER: Sensio; FINALIZAT: 2018

Proiect prezentat în igloo 189 / apr-mai 2019

igloo_189-shop

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0