fbpx

DELTA Design. Expoziție de noutăți internaționale și design de produs românesc

În perioada 24 aprilie-9 mai, showroom-ul central Delta Studio găzduiește o expoziție inedită. Design de produs românesc alături de noutăți internaționale. De asemenea, cei ce au în plan amenajarea unei case, beneficiază în aceasta perioadă, de discounturi speciale.

Cu ocazia procesului de rebranding, showroom-ul din Strada Progresului nr 1-3, a căpătat o nouă înfățișare, conform cu noua expresie vizuală a brandului.
Pe lângă noutățile în materie de obiecte sanitare și mobilier, vor fi prezentate colecții deosebite de plăci ceramice, lansate la cele mai importante târguri din domeniu. Acestea  au evoluat enorm în ultimii ani, fiind inspirate din materiale naturale dar în același timp sunt o reinterpretarea a ceramicii artizanale.  
Colecțiile ce vor domina trendurile anului 2015, completate de produse de design create de tineri arhitecți români, se regăsesc printre noutățile prezentate în premiera începand cu 24 aprilie!

Acumulând aproape două decenii de experiență în amenajări interioare și colaborând cu cei mai buni profesioniști arhitecți, designeri, producatori, echipe de montaj, Delta Studio oferă  soluția integrală de la proiectare, furnizare de materiale și obiecte de design, lucrari de execuție pană la montaj, garanție și service pentru orice proiect si buget  de amenajare.
 

Mai mult cu ocazia expoziției, în acest weekend, showroom-ul va fi deschis și duminica.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0