fbpx

Descoperă cele mai frumoase locuri din România alături de Igloo Media în Băneasa Shopping City


În perioada 15-18 august, zilele dedicate României în cadrul Festivalului Multicultural al verii organizat de Băneasa Shopping City, Igloo Media va prezenta două expoziţii cu fotografii din două albume recent publicate ce promovează locuri şi zone deosebite de pe teritoriul ţării noastre: Olane. Case tradiţionale din Dobrogea şi Conace şi pensiuni din România.

Descoperă cele mai frumoase locuri din România alături de Igloo Media în Băneasa Shopping City

Contribuind la demersul iniţiat de Băneasa Shopping City, prin intermediul celor două expoziţii, vizitatorii sunt invitaţi să „descopere România” într-o serie de fotografii reprezentative pentru arhitectura tradiţională din Dobrogea, o zonă cu totul specială a ţării, căreia Igloo i-a dedicat o serie de albume în colecţia igloopatrimoniu. Cel mai nou album Olane. Case tradiţionale din Dobrogea încearcă să (re)trezească interesul pentru casa tradiţională dobrogeană şi să ofere o perspectivă asupra arhitecturii specifice locului.

Cea de-a doua expoziţie prezintă fotografii din albumul proaspăt lansat în colecţia igloobest Conace şi pensiuni din România, un ghid al celor mai frumoase şi interesante locuri de cazare de la noi ce se remarcă prin arhitectura de excepţie şi tipul de locuire pe care o propun. Alături de album, expoziţia poate constitui un reper pentru turiştii pasionaţi de design sau patrimoniu şi interesaţi să descopere destinaţii de vacanţă inedite de pe întreg teritoriul ţării.

Vă aşteptăm aşadar între 15-18 august în Băneasa Sopping City unde veţi putea vizita cele două expoziţii Igloo dedicate promovării unora dintre cele mai frumoase locuri din România!

Albumele ce stau la baza acestor expoziţii sunt disponibile online pe www.igloo.ro/carti/!

Despre igloo media

Editura igloo media a fost înfiinţată în 2001. În prezent, este una dintre puţinele companii editoriale din România specializate în publicarea cărţilor de arhitectură, design interior şi patrimoniu. Misiunea sa, declarată încă de la început, este ridicarea standardelor culturii vizuale într-o societate care îşi caută încă reperele în domeniul arhitecturii şi al politicilor urbane.

În afara revistei lunare Igloo habitat & arhitectură, situată la interferenţa dintre arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană şi artă contemporană, editura mai numără următoarele serii editoriale – igloo patrimoniu, igloo best, igloo pocket, igloo profil, igloo guide, igloo art, igloo boks, Anuala de Arhitectură a Municipiului Bucureşti şi Arhitecturi văzute prin Igloo.

Mai multe detalii gasiţi pe noul igloo.ro. Actualizat zilnic, alături de revistă, site-ul informează despre cele mai noi ştiri şi evenimente din domenii precum arhitectură, design, arte sau patrimoniu şi conţine o arhivă bogată de proiecte publicate şi recomandate în revista noastră

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0