fbpx

Descoperă lucrări de artă urbană remarcabile în noul tur ghidat Un-hidden

Explorează Bucureștiul prin intermediul artei din spații publice. Hai să vedem ce exprimă artiștii locali și internaționali pe străzile și zidurile orașului și să le punem în contextul istoric și social.

Află poveștile celor mai noi lucrări de street art din București și a locurilor uitate de timp dar a căror poveste poate continua prin artă și implicare civică. Un tur ghidat diferit, găzduit de Open Doors – Travel Outside the Box în cadrul programului Un-hidden Romania, despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Fii alături de noi în turul pietonal care deschide subiectul și apetitul de căutare urbană continuă, schimbând perspectiva.

 

Acesta este un tur interactiv, așa că pregătește-te să întâlnești noi prieteni și să-ți exprimi gândurile. Hai cu noi în această călătorie unică pentru a descoperi partea autentică a orașului și pentru a face câteva fotografii minunate de călătorie, cu povești care nu se regăsesc în ghiduri de călătorii!

 

Tur ghidat Un-hidden street art în București 3/2022
Data: 23 Iulie 2022, de la 17:00 
Durata: 2-3 ore
Cost: gratuit

 

Rezervă-ți locul aici, cu minimum o zi înainte de tur. Folosește o adresă de e-mail și telefon valide, pentru a primi confirmarea și informații despre locul de întâlnire.

 

Informații practice: 

Ar fi bine să ai apă, un produs de dezinfectare pentru mâini și să porți încălțăminte confortabilă. Turul acoperă doar spațiile publice în aer liber.

 

***

 

Un-hidden Romania este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară, și promovarea explorării acestora prin artă. https://un-hidden.ro

Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București), Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București), Lente (București), Amural (Brașov), Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța), Asociația Artipic (Iași)

 

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul, Zile și Nopți, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Teen Press, Revista Golan

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0