fbpx

Descoperă lumea cadourilor lui Moș Dizainăr!

Cel mai nonconformist dintre Moși te așteaptă și anul acesta la Dizainăr, în casa designului românesc de lângă parcul Cișmigiu, între orele 12:00-21:00, până pe 23 decembrie!

 Moș Dizainăr este un personaj creativ și nonconformist care apare în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc.

În cea mai frumoasă perioadă din an, vei păși în casa lui Moș Dizainăr de lângă parcul Cișmigiu, o casă veche cu un farmec aparte din centrul Bucureștiului, unde găsești peste 600 de produse de design create local: decorațiuni, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri, bijuterii, jucării și multe altele!

Moș Dizainăr #6 ☆ Cadouri din altă lume este un târg de cadouri altfel, cu oameni frumoși, cu muzică, turtă dulce și voie bună. Și intrare liberă.

 *⃣ Cadourile lui Moș Dizainăr

Cadourile lui Moș Dizainăr sunt create local de designeri români. Sunt obiecte frumoase și utile deopotrivă ce spun povestea designului românesc.

Vii la Moș Dizainăr #6 ☆ Târgul cadourilor din altă lume pentru că îți dorești un cadou deosebit

  • pentru ea
  • pentru el
  • pentru copii
  • și mai ales pentru (a)casă

 *⃣ Lumea lui Moș Dizainăr

Moș Dizainăr crede într-o lume mai bună, o lume mai generoasă, o lume ordonată, o lume sinceră, în care construim lucruri remarcabile, o lume mai simplă, fără resurse risipite inutil, în care nu încurajezi consumerismul, o lume mai puțin birocratică, mai puțin politică, mai prietenoasă cu noi, cu oamenii.

Și mai crede că dacă ar fi să cumperi cadouri în această altă lume probabil că le-ai căuta la magazinul de design românesc Dizainăr.

Lumea privită prin ochii lui Moș Dizainăr este o lume frumoasă, în care lucrurile sunt puse în ordine și spun povești captivante și sincere.

 *⃣ Un Moș călător

E bine să știi că, în fiecare an, Moșul nostru alege să călătorească și în alte locuri speciale din oraș. Anul acesta a fost prezent la târgul Alt Crăciun din centrul vechi, la ARCUB Gabroveni, și în zona Timpuri noi, la Mater Library, la târgul meșterilor.

 *⃣ Personajul Moș Dizainăr

Moș Dizainăr este înconjurat tot anul de entuziasmul creator al unor oameni frumoși și talentați. Ilustratorii români l-au imaginat pe Moșul cel nonconformist și versatil în fel și chip.

În 2017, Moș Dizainăr este imaginat și super-ilustrat de Alexe Popescu. Alexe este graphic și product designer și creatorul portofelul Combina P-2 și cărții Ro-Kit – identitate românească în 50 de componente, pe care le găsești la Dizainăr.

Programul magazinului Dizainăr a fost prelungit pentru a mulțumi și pe cei mai răbdători căutători de cadouri.

?19-23 DECEMBRIE

? Marți-Sâmbătă, între ORELE 12.00-21.00

? Dizainăr, strada Puțul cu Plopi, nr 17 (Cișmigiu)

?️ #CadouriDinAltaLume #DesigneriRomâni #Dizainar

www.dizainar.ro | www.facebook.com/dizainar | www.instagram.com/dizainar

☛ Showroom București, strada Puțul cu Plopi (zona parc Cișmigiu).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0