fbpx

Descoperă poveștile ascunse despre străzile și zidurile Bucureștiului

Proiectul Un-hidden Bucharest / Romania, demarat de Save or Cancel x feeder.ro continuă să documenteze arta stradală locală și scena de graffiti pentru al patrulea an consecutiv. Ești invitat/ă să vizionezi acest nou videoclip care dezvăluie noi picturi murale și intervenții de artă stradală pe zidurile Bucureștiului.

Misteriosul București devine din ce în ce mai atractiv și mai interesant, cu fiecare nouă intervenție de artă expusă în spațiul public. Poți afla povești ascunse, încorporate de artiștii locali și internaționali în stencil-uri, picturi murale, invazii și intervenții pe care le fac în oraș. Astfel, spațiul urban se schimbă și evoluează constant, arătând noi dimensiuni locuitorilor și vizitatorilor, invitându-i să urmărească diversele forme și manifestări ale artei super contemporane.

Cu toții suntem martori/e ai unei revoluții în lumea artei. Cea mai vizualizată și admirată artă nu mai este expusă în muzee și galerii, ci mai degrabă pe străzi, unde oamenii pot interacționa cu opera de artă, să facă fotografii și să discute cu prietenii sau cu alți privitori.

 

Urmărește videoclipul și explorează recentele stencil-uri, picturi murale și intervenții de artă stradală în spațiul public realizat de ALEX BACIU, GEORGE VASILESCU, WANE, ERPS, CASSANDRA (UK), GABOR ÎN CIVIL, KITRĂ, ASINONO11 (IT), ORTAKU, MERIOONE (IT), KRIPS, MSERO, TYPE THURSDAY Bucharest, VKID, THEM, SICSR, MAID, CROP, WAR, AEUL, BROSKY, PISICA PĂTRATĂ, WEZO, MSERO, GORZO, PRUTY, IRLOKERO, OCU, NOM Crew, WHYZ, BIEX, NEON, APS, WANE, BERER, 7CLICK, CES, SKENY, ROPER, CEIL, OHBOY, POER, SCORE21, JULAY, IRINA MOCANU, ANOTHER OUTSIDER, ROBERT OBERTQUE NAISSUZANA DAN, MROK, ONE TRUTH (CH), EDS, KCBR (CH), LAUCHS, CLYSE, JAPE, AFS (DE), SION, ONR BFM, AITO KITAZAKI (JP).

Aici poți descoperi 45 de videouri realizate în timpul proiectului. Cartea Un-hidden Street Art in Romania este o publicație care prezintă o parte dintre lucrările și artiștii independenți care se exprimă în spațiul public local.

***

Video: Petre Ghiocel (VJ VLC) / © feeder.ro
Soundtrack: Djosh – Exact / ©Tzinah Records
Producție: © Save or Cancel (Cristina Popa și Andrei Racovițan)

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0