fbpx

Descoperă universul inspirațional PIATRAONLINE

Piatra are multe fațete, este versatilă și poate transforma orice loc într-o adevărată galerie de artă. În showroom-ul și pavilionul expozițional din Aleea Teișani nr. 137 A, piatra naturală își are propria casă. Și pentru că avem prea multe idei pentru a avea un singur showroom, acesta este într-o continuă schimbare.

Pentru a produce în mod constant valoare, nu poți sta pe loc. Ca să rămâi actual, trebuie să te schimbi!

Showroom-ul nu mai este doar un loc oarecare, ci o sală de spectacol în care reprezentațiile se schimbă, iar emoțiile se reînnoiesc mereu. Cele mai frumoase tipuri de piatră naturală devin vedetele reprezentației, iar spectatorii vin aici pentru a se bucura de un real show al inspirației. Piatra naturală este scoasă în evidență prin frumusețea detaliilor de amenajare, asemenea unei galerii de artă unde natura este piesa centrală.

PIATRAONLINE face alegeri curajoase și pune mereu la dispoziția clienților săi produse îndrăznețe și avangardiste. Piatra naturală este pentru cei care știu că vor ceva diferit – atunci când toți ceilalți fac aceleași alegeri, ai curajul de a-ți găsi propriul stil!

Showroom-ul PIATRAONLINE este într-o continuă schimbare și asta datorită faptului că versatilitatea pietrei naturale permite noi interpretări de amenajare. Procesul de schimbare a adus elemente de noutate atât spațiului în sine, cât și proiectelor derulate de companie.

Pentru a susține conceptul de #GeneratorDeInspirație, PIATRAONLINE a lansat noi proiecte de anvergură precum:

  • emisiunea Inspiring Stories, un facilitator al discuțiilor cu oameni inspiraționali din lumea arhitecturii și a artelor ce se difuzează bilunar, LIVE pe pagina de Facebook PIATRAONLINE;
  • campania Review the Good, o provocare adresată bloggerilor de a împărtăși experiențe valoroase pentru a încuraja exprimarea feedback-ului pozitiv;
  • campania #OpenForInterpretation, un concurs adresat tuturor pasionaților de fotografie care își doresc să surprindă în imagini showroom-ul, iar PIATRAONLINE îi recompensează pe cei mai buni. Cele mai expresive fotografii vor fi cumpărate și vor servi drept material în campaniile de comunicare ale brandului la nivel național. În plus, fiecare participant are șansa de a fi selectat de către Vlad Eftenie pentru a participa la un seminar gratuit de fotografie.

Reinventează-te și tu alături de PIATRAONLINE, un adevărat generator de inspirație și un spectacol al naturii!

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0