fbpx

DESIGN @ CENTRALA

Unde, când, cum?

La Centrala de escaladă, în perioada 20-25 mai 2013

Coordonatori de proiect:

Alexandra Teodor, Stefan Cârstea, Vlad Căpuşan

Centrala de escaladă este o locaţie industrială dezafectată, situată în zona central-urbană a Clujului. Spaţiul a fost restructurat într-un club de căţarat şi alpinism, un loc dinamic, în care se întâmplă multe evenimente de profil. Spaţiul are un spirit cool&young si aşteaptă de la noi:

  • structuri de mobilier interior şi exterior
  • accente grafice / intervenţii vizuale integrate funcţional
  • valorificarea materialelor vechi din fosta centrală dezafectată / reuse&recycle
  • provocarea dimensiunii sociale: implementarea propunerilor noastre în mica comunitate locală care gravitează în jurul curţii interioare – spaţiul exterior are utilizare partajată, iar comunitatea este (aparent) rezistentă la inovaţie !

DESIGN @ CENTRALA

Vom analiza spaţiul, vom face propuneri pe proiecte, vom delibera (făra violenţă 🙂 şi vom alcătui proiectul final. Apoi vom construi totul cu materiale, scule profesionale şi muncă ‘grea’.

Participanţii vor considera integrarea noului în context vechi, vor exersa socializarea offline, vor afla cu siguranţă cum se manevrează un polizor unghiular şi cum se aplică wheatpaste.

Participanţii pot fi arhitecţi, peisagişti, designeri, artişti plastici & domenii conexe. Se caută imaginatie, îndemânare şi bucuria de a face.

Trimite un CV relaxat la contact@opna.ro

Locurile sunt limitate la 20 de participanţi

Termen limită de înscriere 15 mai

Abia aşteptăm!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0