fbpx

Design finlandez dedicat spaţiilor de lucru

Chiar dacă mulţi dintre noi suntem familiari cu etica şi cultura spaţiului destinat lucrului, cu securitatea acestuia şi a împrejurimilor lui, nu toţi am avut ocazia să realizăm care este importanţa mobilierului dintr-un birou în activităţile noastre de zi cu zi. Într-adevăr, acest gen de mobilier are un rol vital în încercarea de a îmbunătăţi performanţele staff-ului. În plus, are un impact pozitiv asupra atmosferei din birou şi creează un cadru prielnic pentru eficienţa lucrului.

Astfel, nu vom alege mobilierul destinat spaţiilor de lucru doar cu scopul decorării. Acesta trebuie să aducă un aer fresh, coloritul să fie viu, volumetria bine definită, iar funcţionalitatea şi accesorizarea lui să nu fie trecute cu vederea.

În acest sens, Moir propune gama de mobilier şi accesorii design finlandez – Inno. Aceste produse funcţionale dedicate amenajării spaţiilor publice din aria office cu design inovator şi o calitate superioară satisfac cele mai pretenţioase cerinţe.

Design finlandez dedicat spaţiilor de lucru

Bondo Sofa concepută în 2008 de către designerul, arhitectul şi deţinătorul companiei Inno, Harry Korhoner a fost reactualizată în 2011 pentru a se adapta mai bine cerinţelor actuale. Bondo cu liniile ei delicate şi cursive este totodată impunătoare datorită tapiţeriei care o acoperă în totalitate fiind ideală pentru spaţiile publice şi cele de aşteptare. Bondo poate fi folosită în diverse moduri, combinată atât circular sau linear cât şi ca element singular datorită diferitelor forme ale spătarului.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0