fbpx

DESIGN LA RECE #8: Go international! Cum să-ți exporți business-ul creativ


„Go international! Cum să-ți exporți business-ul creativ” este a 8-a temă pe care Dizainăr o propune pentru seria de discuții liber-creative DESIGN LA RECE.

Învitatul DESIGN LA RECE #8 este Răzvan Crișan, fondator Asociația ORICUM, și vă așteaptă la o discutie onestă și curajoasă despre cum se poate începe un proiect creativ (mai ales) într-o piață europeană.

„Piața creativității e una globală și doar teama de necunoscut ne oprește să ne exportăm talentul.” este de părere Răzvan Crișan.

Design la Rece #8 începe la orele 19:00 trecute fix, miercuri 8 octombrie.
Înscrierile se primesc până pe 7 octombrie pe adresa scrie@dizainar.ro.
Participare 25 lei | 25 de locuri

Răzvan Crișan, fondator Asociația ORICUM

Răzvan Crișan este muncitor și lucrează în domeniul „construcțiilor”. Construcțiile sale sunt idei, inițiative, proiecte sau business-uri în domenii variate dar suprinzător de legate.

Mândru că face parte din Topul 30 sub 30 al Revistei Forbes, că a absolvit programul de leadership ERISMA, că a înteles mai bine cum funcționează lumea în Transatlantic Network al British Council, Răzvan spune că nu ar fi ajuns prea departe dacă nu ar fi trecut prin programul Liderii Mileniului Trei.

Consideră că primii 16 ani din viața lui au trecut fară realizări impresionante și așa a decis să se apuce de treabă. Răzvan a pus bazele uneia dintre cele mai active organizații din domeniul industriilor creative – Asociația ORICUM și este co-fondator al ShortsUP.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/572657466190684/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0