fbpx

Design prin INOVATIE

Materialul oricărei creaţii este un vehicul al voinţei artistului. Lemn, piatră, sticlă, alegerea transpune în realitatea mundană o viziune a unui alt spaţiu. Prin material, concretizăm ideile şi dăm formă noilor perspective.

Să alegi sticla pentru design interior este un act de curaj: transparenţă şi opacitate, culoare şi textură, sticla uimeşte prin multitudinea faţetelor, iar diversele tipuri se pretează unor aplicaţii infinite. Fie că vorbim de amenajări ale camerei de zi, bucătăriei sau băii, interioarele care conţin sticlă se evidenţiază prin stil şi eleganţă.

Saint-Gobain Glass vă oferă propria poveste cu sticla pentru design interior: GLASS VISION, o aplicaţie ingenioasă, disponibilă pe iTunes şi pe care o poţi avea pe tableta sau telefonul tău.

GLASS VISION te ajută să alegi sticla potrivită pentru proiectul tău în funcţie de modelul dorit, culoare, grad de intimitate, transparenţă şi transluciditate. Poti vizualiza 30 de modele de sticlă, intr-o perspectivă panoramică sau simulări full screen .

Te invităm sa descoperi Glass VISION, un instrument util pentru un plus de inspiraţie!

Disponibilă pe: https://itunes.apple.com/us/app/glass-vision/id727562734?mt=8

Mai multe detalii despre produse, noutăţi şi inspiraţie, aici: www.sticlasidesign.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0