fbpx

Design românesc la Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano

Între 9 şi 14 aprilie Dizainăr va reprezenta designul românesc la Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano. 18 designeri români vor expune în cadrul salonului cu prilejul iniţiativei Dizainăr, primul magazin-concept de mobilier de autor şi obiecte de design, ce promovează exclusiv designul românesc.

Design românesc la Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano

Pentru prima dată designerii români sunt reprezentaţi în cadrul Salonului Internaţional de Mobilă de la Milano sub umbrela mai largă a unei declaraţii de statut – designerii români au reuşit să pună pe picioare o piaţă vibrantă de artă şi concept, capabilă să concureze la standardele internaţionale. În cadrul salonului de la Milano sunt expuse cele mai noi lucrări semnate 201 Design Studio, Alexandru Ghilduş, Anca Fetcu, Atelier A4, Cai Verzi pe Pereţi, Cătălin Popa, Dragoş Motica, Izzy Design, Lemps, Mădălin Gheorghe, Mihnea Ghilduş, Milena Buiculescu, Old New Design, Project Zulu, Radu Baiaş, Ruxandra Sacaliş, Silva Artis, Silvia Cornea.

„Este foarte important să fie prezenţi la Milano, chiar dacă nu vând imediat. Lumea prinde încredere în ei, iar ulterior lucrurile îşi vor urma cursul firesc. Vor primi comenzi şi vor crea mai cu încredere. Ne-ar plăcea să vedem acest gen de dezvoltare pe piaţa designului românesc şi să ştim că Dizainăr a fost parte din evoluţie. Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano este cel mai important târg de gen de pe harta Europei, astfel că prezenţa designerilor acolo şi a noastră alături de ei, declară un manifest destul de amplu – acela că ne aliniem în sfârşit cu tendinţele lumii. E ca atunci când te bucuri că în sfârşit poţi să joci în echipa celor de-a 12a, chiar dacă încă n-ai terminat a zecea.”, spune Mihnea Ghilduş, fondatorul Dizainăr.

Pentru a se asigura că publicul de acasă trăieşte cu aceeaşi bucurie performanţa designerilor români, Dizainăr îi va ţine la curent cu toate activităţile prin intermediul paginii de Facebook. O pagină specială pe site va fi dedicată evenimentelor de la Milano.

Design românesc la Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano

Despre Dizainăr

Dizainăr este primul magazin-concept de design exclusiv românesc, ce găzduieşte atât piese de design grafic şi de produs, cât şi lucrări de artă. Misiunea Dizainăr este să aducă creaţia de produs românesc pe scena designului internaţional. Spaţiul Dizainăr găzduieşte expoziţii, workshop-uri, discuţii libere şi întreg entuziasmul creator al pasionaţilor de design şi artă în general.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0