fbpx

Design. Tehnologii. Premii. Noua gamă de televizoare Philips TV

Pentru Philips TV, 2017 a fost unul plin de premii. Modelul care s-a bucurat de cel mai mare succes a fost Philips OLED 9002 de 55″, care a câștigat 21 de premii în întreaga Europă, fiind acum cunoscut drept „Cel mai bun televizor OLED disponibil pe piață”. Succesorul său, Philips OLED 973, este cel cel de-al doilea model din această serie. Și acesta este câștigător al premiul Red Dot, fiind o piesă cu design frumos care face o declarație de stil, dispunând de un suport pentru boxe dinamice și de unul dintre cele mai subțiri panouri de până acum. În urma acestor reușite, Philips TV a confirmat extinderea gamei de televizoare OLED, incluzând pentru prima oară atât versiunile de 55″, cât și pe cele de 65″.

oled973_1

Philips TV OLED 973 – succesorul câștigătorului de premii OLED 9002

Noua gamă de televizoare Philips TV mizează pe imagini de o calitate perfectă. Philips TV a combinat două tehnologii, OLED și procesorul Philips P5, pentru a reda imagini de înaltă calitate, fără imperfecțiuni. Philips OLED reprezintă următoarea generaţie de tehnologie în domeniul televizoarelor. Spre deosebire de cele LED convenţionale, OLED nu necesită iluminare de fundal. Fiecare pixel îşi generează propria culoare şi lumină, iar când sunt opriţi, sunt negri. Cu tonuri de negru mai intense, beneficiezi de culori îmbunătăţite şi de contrast impresionant, care îţi vor permite să te bucuri de cele mai pure şi mai realiste imagini produse de un televizor Philips până acum.

Procesorul Philips P5 concentrează puterea a cinci procesoare într-unul, având capacitatea de prelucrare necesară pentru a manipula cu ușurință datele furnizate de imaginile Ultra HD și 4K. P5 analizează, descompune și abordează individual fiecare dintre cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: perfecțiunea sursei, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea. O mare parte din conținutul care alimentează aceste televizoare conține imperfecțiuni vizuale supărătoare, cum ar fi zgomotul și artefactele. Procesorul P5 le corectează, reducând zgomotul fără a aduce o neclaritate neplăcută, eliminând în același timp posterizarea prin extinderea conținutului video pe 8 biți, la o precizie de aproape 14 biți.

nouoled973_3

Multe surse de conținut au o rezoluție mult sub rezoluția 4K pe care ecranele de astăzi o pot reda. Algoritmul de conversie pentru îmbunătăţirea detaliilor al procesorului P5 rezolvă această problemă, transformând conţinutul într-o imagine Ultra HD mai clară, pentru o imagine mai rafinată, cu profunzime şi dimensiune sesizabil mai mari.

Contrastul deja excepțional este îmbunătățit și mai mult datorită sistemului Perfect Contrast al procesorului P5 și tehnologiei Micro Dimming Perfect, care funcționează la un nivel zonal multiplu în cadrul imaginii și extind gama de contrast cu zone luminoase și tonuri de negru mai intense. Rezultatul este o imagine cu un nivel mai mare de profunzime și de păstrare a detaliilor, pentru a crea senzaţia că te afli în mijlocul acţiunii. Reproducerea culorilor este, de asemenea, excepțională datorită gamei largi de culori a panoului OLED, îmbunătățită suplimentar de sistemul Philips P5 Perfect Color, care include un amplificator de culoare pe 17 biți și procesare inteligentă a culorilor, pentru culori mai intense, mai vii și tonuri mai naturale ale pielii.

oled973_14

Philips TV OLED 973 – succesorul câștigătorului de premii OLED 9002

La ce să ne mai așteptăm din partea unui televizor Philips TV de ultimă generație?

La Android TV – pentru divertisment nelimitat simplificat: mai multe filme, mai multe emisiuni, mai multe jocuri. Şi o listă de aplicaţii în continuă creştere. Televizoare inteligente care îți recomandă exact ceea ce sperai, învățând continuu ce-ți place și ce nu. Cu moduri mai inteligente de a căuta, cu moduri mai bune de a te juca şi cu performanţe mai rapide, totul pentru a te distra în ritmul tău. Te poți bucura și de aplicația Google Play – o colecţie mereu în creştere de aplicaţii, jocuri, servicii de streaming şi multe altele. Partajarea conținutului și controlarea acțiunilor este mai ușoară ca oricând, prin intermediul telecomenzii sau chiar al telefonului pentru o flexibilitate desăvârșită.

În timp ce designul televizoarelor devine şi mai minimalist, Philips TV păstrează sunetul cât mai amplu. Astfel, când asculţi o piesă nouă, când vizionezi un film sau când joci un joc captivant, te vei bucura de sunet dinamic, puternic. Ce face mai exact această tehnologie inteligentă Multiple Ring este faptul că permite deplasarea boxei cu cel mai mare grad de libertate, creând astfel un sunet mai clar și mai complet cu bas puternic – remarcabil. De ce este sunetul mai natural? Pentru că boxele sunt expuse, iar sunetul ajunge direct la utilizator, nestingherit de nimic. În plus, boxele create pentru a produce sunet impresionant plecând de la dimensiuni mici, generează tonuri remarcabile de voce clară. Să nu mai menţionăm că au un aspect foarte plăcut.

Philips Ambilight adaugă o altă dimensiune televizorului. Radiind lumină din părţile laterale ale televizorului pe peretele posterior, duce acţiunea dincolo de ecran şi umple camera cu ambianţa perfectă. Cu ajutorul iluminării inteligente cu LED-uri, tot ceea ce se întâmplă pe ecran apare în timp real.

Philips OLED 973 este modelul care a câștigat în cadrul Red Dot Product Design 2017, una dintre cele mai mari și respectate competiții anuale de design la nivel global, premiul Red Dot. Este modelul care îți oferă cel mai intens negru, culori impresionante în rezoluție 4k Ultra-HD, mișcare care îți taie răsuflarea și un unghi de vizionare mai larg pentru ca tu să te simți exact așa cum și-a dorit orice regizor să se simtă un telespectator.

Noul televizor, Philips OLED 973, vine și cu tehnologie Ambilight integrată. Sistemul Ambilight Spectra XL pe 3 laturi îmbunătățește strălucirea excepțională a culorilor și contrastul uriaș și creează cea mai bună experiență de vizionare existentă în prezent. LED-urile Ambilight din spate și de pe părțile laterale ale televizorului intensifică culoarea, contrastul, acțiunea și suspansul de pe ecran, creând în același timp o atmosferă excepțională pe perete. Este bine de știut că există oprire opțională și personalizare a nivelului de iluminare în funcție de cameră. De exemplu, sufrageria poate prinde viață datorită luminii ambientale Ambilight, chiar și atunci când televizorul este oprit.

oled973_11

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0