fbpx

Design-ul este un stat în sine. Iar capitala e la Milano

Zona expozițională milaneză RHO găzduiește între datele 4 și 9 aprilie 2017, un număr de 5 mafinestări care amprentează lumea amenajărilor interioare, a mobilierului și a accesoriilor. Ele sunt reunite de ce-a de a 56-a ediține i saloni și constă în: Salonul Internațional de Mobilă, Salonul Internațional al Accesoriilor de Interior, Euroluce – un salon al corpurilor și sistemelor de iluminat, Workplace3.0 și SaloneSatelite.

pay-off-ul campaniei italiene de comunicare a prestigiului Salone del Mobile.Milano afirmă „Design-ul este un stat în sine. Iar capitala e la Milano”

Promisiunile expozițiilor din primăvara 2017 sunt:

– 1. ediția a 56-a a Salonului de Mobilă propriu zis
– 2. Euroluce 2017 marcată de afirmația: Light_a patra dimensiune a design-ului în echilibru între funcționalitate și emoție.
– 3. Workplace3.0 2017 care investighează profilul spațiului de lucru de mâine cu un subtitlu intrigant: noi suprapuneri între virtual și fizic, condiviziune și individualitate, interior și exterior, personal și social. Expoziția de proiectare care dă formă teoriilr elaborate în acest sens este intitulată a Joyful Sense at Work și este coordonata de Cristiana Cutrona.
– 4. DeLightFuL – Design, Light, Future, Living constând în viziuni inedite și neconvenționale ale design-ului contemporan
– 5. A joyful Sense at Work. Evoluția spațiilor de lucru: de la design de produs la antropo design
– 6. SalonulSatelit împlinește 20 de ani
– 7. space&interiors (Spațiu și Interioare) 2017. Detalii pentru Arhitectură o imersie creativă în lumea finisajelor și a tâmplăriilor de calitate. O arie coordonată de biroul de proiectare Migliore+Servetto Architects, un demers expozițional intrigant cu titlul ” Absolute lightness” care poate fi văzut în The Mall în inima Porta Nuova la baza Diamond Tower.

Printre firmele și brandurile prezente la Salone del Mobile.Milanoveți găsi:

Alias, Arper, Artemide, Besana, Brun De Vian Tiran, Cini&Nils, C&C Milano, Ceccotti, De Padova, Dedar, Driade, Edra, Extenzo, Fiam, Flexform, Flos, Flou, FontanaArte, Foscarini, Giorgetti, Glas Italia, Kartell, Kundalini, Lema, Living Divani, Luceplan, Magis, Martinelli Luce, Mdf Italia, Meritalia, Minotti, Molteni&C, Moroso, Oluce, Penta, Poliform, Poltrona Frau, Rimadesio, Slide, SchönhuberFranchi, Fusioni D’Arte 3v, Vetrerie Empoli, Zanotta.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0