fbpx

Designerul internațional Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

DALET, brand românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul Delta Studio și destinat segmentului smart luxury, a lansat DALET Color, o colecție exclusivă semnată de Karim Rashid, unul dintre cei mai renumiți designeri contemporani internaționali.

Este pentru prima dată când renumitul designer Karim Rashid semnează o colecție de obiecte sanitare produse de un brand românesc”, a declarat Dragoș Bonea, proprietar al furnizorului de amenajări interioare Delta Studio, din portofoliul căruia face parte brandul DALET. „Colaborarea dintre Karim Rashid și brandul DALET este un rezultat al preocupării noastre constante în privința inovației și creativității și vizează designul și selecția culorilor pentru produsele din colecția DALET Color by Karim pentru amenajarea băii. Această colaborare reprezintă o recunoaștere a calității produselor DALET și un proces de a aduce în casele românilor cele mai noi tendințe și inovații din industrie, cultivându-le gustul pentru frumos.”

Colectie Dalet Color

 

Artizan al culorii și al formelor fluide, Karim Rashid oferă un suflu vibrant colecției de obiecte sanitare DALET și semnează designul lavoarelor, alături de selecția a peste 15 tonuri de culoare pentru lavoare și căzi. Ocru intens, verde temperat, roz pudră fac parte dintre nuanțele sofisticate propuse de designer pentru portofoliul DALET Color. Noua colecție permite atât realizarea de ambiente minimaliste, cât şi utilizarea acestor obiecte sanitare în amenajarea băilor cu design clasic adus ușor în contemporan.

 

„Mulți dintre noi am crescut în locuințe cu băi cât se poate de comune, dotate cu obiecte sanitare albe. Odată cu lansarea brandului DALET, ne-am propus să transformăm acest spațiu prin integrarea unor produse de autor și a unor soluții de amenajare semnate de arhitecți talentați din România. Ne dorim ca baia să fie mai mult decât un spațiu cu rol funcțional și de aceea, pentru gama de obiecte sanitare colorate, am ales viziunea lui Karim Rashid, care va aduce culoare și stil”, a declarat Dragoș Bonea.

 

Design baie - lavoar COLOR roz

 

Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.deltastudio.ro, www.dalet.ro sau prin rețeaua de distribuitori a brandului. Clienții care își doresc o amenajare unică pot vedea noua colecție în showroomurile Delta Studio, unde vor putea primi un pachet complet de servicii, care include de la consultanţă în amenjarea şi realizarea proiectului până la transport, montaj, garanţie şi postgaranţie.

 

Investițiile în dezvoltarea brandului Dalet au atins nivelul de 2,5 milioane de euro și au fost demarate acum patru ani, pornind de la experiența Delta Studio în a identifica tendințele moderne în designul de interior. Această sumă include investiția de 0,5 milioane de euro în dezvoltarea unor capacități proprii de producție pentru fabricarea mobilierului de baie (Terramob – Piatra Neamț), precum și finanțarea stocului de materiale și produse finite. În prezent, gama Dalet include un număr de 650 de produse.

Obiectivul brandului Dalet este dezvoltarea unei game de produse care să ofere design și calitate la standarde înalte, la un preț accesibil segmentului mediu din piața românească. Produsele din gama Dalet sunt cu 30%-50% mai ieftine comparativ cu brandurile internaționale consacrate, în condiții de fiabilitate și termene de garanție similare, disponibile pe stoc și cu livrare imediată.

Principalele canale de vânzări ale produselor din gama Dalet sunt showroom-urile Delta Studio și ale rețelei de distribuitori (41%), dezvoltatorii imobiliari (28%), magazinul online al Delta Studio și alte platforme (21%) și segmentul horeca (4%).

Despre Karim Rashid

Karim Rashid este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 3.000 de proiecte. Lucrările sale au devenit legendare în peste 40 de țări din lume și recunoscute global cu peste 300 de premii, inclusiv mult-râvnitele Red Dot Design Award (2012), Canadian Designer of the Year (2001), premiul George Nelson (1999).

Despre Dalet

Dalet este un actor emergent pe piața obiectelor sanitare din România, cu un portofoliu considerabil de clienți particulari și business. De aproape 5 ani, brandul aduce publicului cele mai noi tendințe în designul băilor, urmărind cerințe stricte de calitate dar și încadrarea într-un buget moderat. Clienții Dalet sunt beneficiarii unor ambiente atrăgătoare atent configurate de specialiști în design interior, pentru a atinge un standard ridicat de confort și reprezentativitate.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0