fbpx

DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING

Platforma Designist.ro lansează un nou proiect: CREATIVE LEARNING, şcoala de cursuri creative, practice şi interactive, care îţi dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Cursurile se adresează unei comunităţi de oameni deschişi către nou, atât celor care au pasiuni şi doresc să şi le cultive, cât şi celor care doresc să şi le transforme într-o profesie sau să se specializeze în profesia lor.

Cursurile de lungă durată se desfăşoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 şedinţe de seară şi două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 5 şedinţe şi se desfăşoară atât în weekend, cât şi seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu

Programa cursurilor este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacţiune profesor-cursant şi cursant-cursant, având o structură tip seminar. Fiecare curs cuprinde prezentări interactive, exerciţii & aplicaţii, studii de caz, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de organizatori şi incluse în preţ. Astfel, fiecare student are posibilitatea să-şi testeze cunoştinţele acumulate la curs pe parcursul desfăşurării acestuia şi în cadrul workshop-urilor ataşate fiecărui curs.

Sesiunea de primăvară 2014 va începe la finalul lui aprilie şi vine cu 4 cursuri susţinute de pofesionişti de top.

DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING

Cursuri & Profesori

Cursul de Design Interior, compus din 10 sedinţe de seară şi 2 workshop-uri de weekend, este adresat atât designerilor şi arhitecţilor la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relaţia cu clienţii lor, cât şi pasionaţilor de design, care îşi doresc să înveţe regulile conturării unui decor de la A la Z. Programa aici.
Cursul este susţinut de Martine Claessens, un designer belgian care trăieşte şi lucrează în România de peste 8 ani, unde peste 30 de proiecte rezidenţiale de top îi poartă semnătura. Caselor haute couture din România li se adaugă interioare semnate în Belgia, Elveţia şi Germania.

Cursul de Strategie de brand, compus din 10 sedinţe de seară şi 2 workshop-uri de weekend, este pentru cei cu un junior & mid-level în branding, precum şi pentru profesioniştii din alte domenii, toţi cei care doresc să aducă valoare propriului business printr-o arhitectură de brand coerentă. Programa aici.

Cursul va fi susţinut de Ştefan Liuţe, expert în branding şi implicat, de peste 10 ani, în rebranding-ul celor mai cunoscute companii de pe piaţa din România. În 1999, împreună cu Marius Ursache a fondat Grapefruit – printre primele agenţii de branding şi dezvoltare de produs digital. Din 2012 este Strategy Director pentru propria sa agenţie de branding –Storience.

DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING

Cursul de Ceramică: design de obiect este un curs intensiv de 5 workshop-uri, adresat celor pasionaţi de ceramică şi de designul de obiect, care vor să înveţe totul despre tehnica ceramică şi să-şi transforme un hobby într-un job creativ. Practic, vei învăţa să creezi un obiect pornind de la matriţă şi până la ultima ardere în cuptor a obiectului. Fiecare cursant îşi va defini un proiect personal de design de obiect, care la finalul cursului se va concretiza într-un obiect sau o mică colecţie de obiecte ceramice, plăci ceramice etc. Programa aici.
Mădălina Teler, profesorul acestui curs, este designer ceramist, iar de la începutul lui 2013 a lansat propriul studio – De Ceramică. Piesele ei ceramice se bucură de mare succes la evenimentele dedicate designului de obiect din România şi internaţionale.

DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING

Cursul de Graphic Design este structurat în 4 workshop-uri de weekend şi se adresează atât graficienilor împătimiţi, care îşi doresc să se perfecţioneze şi să-şi îmbogăţească cunoştinţele, cât şi celor pasionaţi de graphic design, care sunt la început de drum, cochetează din când în când cu Adobe Illustrator, Corel Draw sau alte programe de grafică şi doresc să-şi construiască o carieră în acest domeniu. Programa aici.

Cursul va fi predat de Alexe Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi graphic designeri din România. A predat graphic design la Universitatea Naţională de Arte, iar în prezent este designer la editura Publica.

Portofoliul de cursuri va fi îmbogăţit în sesiunea de toamnă 2014, explorând atât zona de hobby, cât şi pe cea de formare profesională pe domenii precum Digital Marketing, Social Media, Design textil şi Copywriting.

DESIGNIST lansează CREATIVE LEARNING

Unde se desfăşoară cursurile

La Impact Hub Bucharest, un spaţiu de design, unul dintre cele mai frumoase din Bucureşti. Experienţa ta la cursurile CREATIVE LEARNING va fi totală: te vei simţi inspirat şi motivat deopotrivă de spaţiul în care vei învăţa şi vei lucra la curs. Adresa: Str. Halelor nr. 5, în Piaţa Unirii, pe Splai, la 2 minute de staţia de metrou

Info & date de contact pentru înscrieri

Informaţii pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfăşurare) pe site-ul www.creativelearning.ro.

Înscrieri la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67
Facebook Creative Learning

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0