fbpx

Designul ca experiență senzorială: arh. Ioana Man în vizită la Oséa Interiors

Text: Ioana Man x igloo; Foto: Ioana Man

Arhitect și artist plastic cu o sensibilitate aparte, Ioana Man împărtășește cu noi impresiile sale dintr-o vizită de documentare, dar și de plăcere, la showroomul Oséa Interiors din Cluj-Napoca – locul în care imaginația arhitecților, a designerilor și a tuturor celor preocupați de estetica și sensul locuirii descoperă noi orizonturi. Iată, așadar, gândurile Ioanei:

Inspirația ultimelor zile a fost o vizită la Oséa Interiors, spațiu care te învăluie într-o ambianță primitoare, atent gândită pentru a oferi o imagine completă a unui posibil design interior contemporan, coerent, cu personalitate atemporală și detalii rafinate.

 

Materiale, texturi și cromatici a căror punte de legătură este subtilitatea bunului-gust și „noul” etern ce nu se diluează odată cu trecerea unui trend – toate se întâlnesc armonios în piesele de mobilier care oferă o experiență directă în cadrul compozițiilor interioare prezentate.

M-am bucurat să redescopăr piese iconice ale unor nume sonore, cunoscute de orice arhitect sau designer (Patricia Urquiola, Mario Bellini, Foster + Partners, Gaetano Pesce, Gio Ponti), pentru care crearea unei ambianțe nu se rezumă la funcționalitate și decor, ci merge mai departe de-atât, către o experiență, către dialogul dintre elemente, către transmiterea unei stări.

 

Nu în ultimul rând, Oséa Interiors înseamnă și emoția unei galerii de artă, spațiile interioare prezentate primind accente cromatice prin operele unor pictori contemporani cunoscuți, precum Nicolae Maniu, Ioan Sbârciu ori Marcel Lupșe.

Oséa Interiors

Cluj-Napoca, Str. General Dragalina 116
București, Str. George Enescu 36
Program: L-V 10:00 – 18:00
www.oseainteriors.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0