fbpx

Designul și arta merg perfect împreună la #AWAKE3

AWAKE este experiența boutique completă: ARTDOOR, galeria în aer liber și-a anunțat câștigătorii din acest an & #BohemianBlast Capsule a anunțat cei 7 designeri.

#AWAKE3 este o experiență imersivă și fantezistă, care combină arta, muzica și moda. Un loc de exprimare liberă, o celebrare a craftmanship-ului și a designului, un hotspot cultural în care estetica și ideile se reunesc. În acest an, galeria ARTDOOR va fi îmbogățită de instalații arhitecturale unice și interactive. Câștigătorii competiției de proiecte din acest an:

  • Ruxandrei Neagoș și Simonei Abagiu – lucrarea looped. cultural ecology through plastic while using it.
  • Giuseppe Vultaggio, Juliette Antoni (FR), Cerasela Preotescu (RO) – lucrarea The Room Between the Clouds.
  • Mențiunea specială merge la Sabin Dumitriu, Claudia Voinea – lucrarea The Door.

Universul creativ #AWAKE3 este de asemenea augmentat prin intermediul colecției capsulă #BohemianBlast, care este acum completă. 7 tineri designeri s-au alăturat pentru a crea colecția #BohemianBlast Capsule inspirată de tema festivalului. Astfel, au apărut cele 7 creații care unesc inovația cu utilitatea pentru a aduce la viață stilul #BohemianBlast.

ALEXANDRA VIRVAN: FAUVISM

Inspirată de mișcarea artistică a „fauvismului” și ideea de psihedelic, creația stimulează simțurile jucându-se cu volume și materiale.

descoperă mai multe

 

BIANCA ILONCA: ALMOST FAMOUS

Creația pornește de la conceptul de artă efemeră pentru suflet. Este o intersecție a artei și emoției, o analiză convingătoare a societății.

descoperă mai multe

 

DIANA TACHE:  ROCOCO REVIVAL 

Creația este inspirată din stilul Rococo și combină opulența cu delicatețea materială a detaliilor care completează ansamblul vizual.

descoperă mai multe

 

VERONICA TOMOS: DIGITAL REVELLER

O prezentare vizuală despre conexiunea permanentă cu tehnologia și modul în care ființa umană este inspirată și influențată de spațiul virtual..

descoperă mai multe

 

VLADIMIR SIBRU: HOT QUEEN

Conceptul este construit din valorile și credințele boeme și creează un personaj: „Hot Queen” care este definit de artă, creație și haos și vede moda ca un mod exploziv și flamboiant de auto-exprimare.

descoperă mai multe

 

RALUCA GHEORGHE: VISIONARIA

Visarea înseamnă transparență, când ochiul minții vede dincolo de formele materiale. Acest concept se traduce printr-un spirit îndrăzneț și puternic.

descoperă mai multe

 

FERENCZ BORBALA: THE RETURN OF THE SHRED

Din silueta costumului istoric, o ținută contemporană este construită din haine hibrid din materiale reciclate, combinate cu elemente prețioase, care au un efect ieșit din comun. Creația vorbește despre sustenabilitate, reciclare și recombinare.

descoperă mai multe

 

***

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile + camping).

AWAKE se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august pe domeniul Teleki, în Gornești, Mureș. 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0