fbpx

Banchiza Urbană: Despre pasiuni și efectele lor #1. Corvin Cristian

Mai în glumă, mai în serios, pasiunile se pot transforma în chestii suficient de puternice încât să devină activități principale. Și nu vorbim despre cântatul la duș, după perdea, ci despre acele momente de dincolo de munca cea de toate zilele care se convertesc în substanță resprezentativă. Și memorabilă. Am luat la întrebări trei arhitecți despre pasiunile lor și unde s-a ajuns grație acestora. Primul pe listă, arhitectul Corvin Cristian.

Arhitect și designer a cărui amprentă stilistică a marcat în ultimii ani sectorul HoReCa bucureștean, lui Cristian Corvin i se întâmplă să mai pună și muzică în unele dintre barurile pe care le-a amenajat (și nu numai). Iar de obicei o face în compania lui Călin Mailat, sub umbrela sugestivului “Better than Nada”.

Ce preferi: să amenajezi baruri sau să animi baruri prin muzică?
Prefer să merg cu prietenii în baruri (pe care le-am amenajat şi în care punem muzică).

Arhitectura Muzicii sau Muzica Arhitecturii?
La noi e mai degrabă un şantier în lucru. Când ne-am mai jucat de-a DJ-i am făcut-o împreună cu Călin Mailat, el e “DJ No Clue” 🙂 şi împreună ne numim “Better than Nada”. Adică totul a fost o joacă şi aşa a şi rămas – “on est pas les meilleurs mais on est pas les pires”. Totul a pornit de la Fratelli Espresso bar unde am fost invitaţi o dată, aşa, că aveau ei nişte seri în care puneau diletanţi din diverse domenii, dar s-a dovedit că nu a fost aşa de rău încât după aceea ne-au mai chemat, apoi am recidivat pe la Ota, Romanian Design Week, Nuit Sociale, Uanderful, Expirat Halele Carol, Instalart, The Urbanist, etc.

Următorul loc din oraş unde îţi doreşti să pui muzică.
Aa, mie îmi place să pun şi acasă că nu am vecini şi pot să dau tare şi am şi un public captiv, respectiv cei doi copii care nu au voie să iasă din casă după o anumită oră ceea ce la club nu se întâmplă, uneori pleacă toţi să fumeze pe-afară şi noi rămânem de păcălici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0