fbpx

Performanță la nivel înalt: noul AFI Tech Park și sticla Guardian Glass

Proiectat de MOORE YASKY SIVAN, cea mai prestigioasă companie de arhitectură din Israel, AFI Tech Park a fost creat astfel încât să se integreze în mediul urban și să răspundă nevoilor de extindere ale companiilor IT&C din București. Aflat în apropierea Parlamentului României, parcul de business va include două clădiri de birouri de înălţime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală.

AFI Tech Park este un campus de business funcțional, modern, cu un design arhitectural inovator, care pune accent pe bunăstarea și confortul chiriașilor săi. De asemenea, proiectul se remarcă prin angajamentul său ridicat față de sustenabilitatea mediului, fiind o clădire de clasă A și LEED Platinum pre-certificat pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare, cu un impact minim asupra mediului.

img_6760_1

Arhitecții au combinat în mod creativ două tipuri de sticlă din gama SunGuard®, SN 70/35 la parter, pentru zona de lobby și SN 40/23 pentru etajele superioare. Ambele produse din sticlă de la Guardian Glass oferă protecţie solară, dar în același timp permit pătrunderea luminii naturale în interior. Cu o selectivitate excepțională și cu o ușoară tentă albăstruie, sticla oferă un aspect sofisticat în design-ul clădirii.

Datorită performanțelor sale, sticla Guardian SunGuard® SN 40/23 a fost aleasă și integrată în toate fațadele clădirii. Sticla se remarcă prin puterea de reflexie a energiei solare, având un factor solar de 23% şi o transmisie luminoasă de 40%. Aceste proprietăți, combinate cu o izolare termică remarcabilă, ajută la reducerea nevoii de a folosi lumină artificială și aer condiționat și, prin urmare a costurilor energetice, ajutând la crearea unui mediu de lucru plăcut.

Al doilea model de sticlă arhitecturală Guardian SunGuard® SN 70/35 contine o peliculă cu două straturi de argint, cu transparență ridicată și neutralitate a culorii transmise. Această sticlă permite în interior lumină naturală din abundență, având o transmisie luminoasă de 70%, în timp ce căldura solară este blocată în proporție de 65%, factorul solar fiind de 35%, devenind soluția ideală pentru clădirile proiectate să se bucure de multă lumină naturală. Guardian SunGuard® SN 70/35 oferă o combinație excelentă între protecția solară și izolarea termică eficientă.

Produsele din sticlă SunGuard® SN 40/23 și SN 70/35 sunt ideale pentru fațadele realizate integral sau cu suprafețe mari din sticlă, fiind disponibile inclusiv în varianta laminată cu folie de protecție acustică, pentru mai multă siguranță și confort, aspectul exterior fiind identic.

Pentru mai multe informații vizitați: www.guardian-possibilities.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0