fbpx

Despre Saradi Concept…

Saradi Concept este un brand intrat recent pe piața obiectelor de mobilier și decorațiuni, care își propune să promoveze în special stilul nordic, având ca parteneri renumite branduri scandinave.

De ce scandinav…pentru că se remarcă prin simplitate, elemente naturale și funcționalitate. La acestea se adaugă stil, eleganță și rafinament. Este ceea ce ne dorim să oferim prin colecțiile noastre. Colecțiile noastre cuprind o diversitate de stiluri, de la cel minimalist la cel urban industrial, neșlefuit, unic, cu note masculine dar care exprimă forță și frumusețea naturii.

Deviza noastră este – “Back to simplicity” –și drept urmare, ne dorim o regăsire în simplitate, în autenticitate,  în curajul de a îndrăzni să experimentăm lucruri noi, combinații noi, care ne reflectă personalitatea, interesele și experiențele și care în final, sunt oglinda sufletului și trăirilor noastre.

untitled2

untitled3

Saradi Concept vine și cu o gamă foarte largă de produse de mobilier și home deco pentru copii, de cea mai bună calitate.
http://saradi.ro/product-category/mobilier/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0