fbpx

DFS Center Grup: locuri de joacă la cheie și soluții complete, de la consultanță la mentenanță post-garanție

De mai bine de 18 ani, DFS Center Grup se află în topul jucătorilor din industria de producție și comercializare a echipamentelor de joacă și a amenajării spațiilor de joacă pentru copii. Compania oferă un pachet integrat de produse și servicii: de la consultanță tehnică și legislativă, până la asamblare, montaj și mentenanță.

Cu peste 1000 de proiecte finalizate, calitatea serviciilor oferite de companie se perfecționează constant, ajungând ca în acest moment să livreze și implementeze proiecte de orice complexitate la cele mai înalte standarde, indiferent de suprafața sau de nivelul de anvergură.

Prezentare video Proiect Complex de joacă Lunca Argeșului (Pitești)

Calitatea designului, rezistența și siguranța echipamentelor sunt rezultatul implementării celor mai bune proceduri de lucru, precum și al folosirii unor materiale foarte atent selecţionate, de cea mai bună calitate, respectând standardele din industrie.

Pentru livrarea celor mai bune soluții de pe piață, specialiștii companiei urmează o serie de pași clar definiți:

– Consultanță personalizată, dedicată prin care specialiștii DFS Grup se asigură că înțeleg deopotrivă nevoile clientului și pe cele ale utilizatorilor, oferind o propunere complet adaptată din punct de vedere speficiații pentru toată gama de necesități ale viitorului spațiu de joacă.

– Consultanță legislativă, care garantează cunoașterea și respectarea tuturor prevederilor legale specifice domeniului, care pot fi uneori omise prin prisma dinamicii și a complexității cerințelor tehnice din legislație.

– Propuneri de echipamente certificate, care sunt elaborate ținând cont de o serie de criterii, cum ar fi grupele de vârstă ale utilizatorilor, tipologia materialelor utilizate, destinația echipamentului de joacă sau complexitatea acestuia.

– Prezentare 2D și 3D, respectând suprafețele de securitate; considerații tehnice asupra produselor/lucrărilor; considerații referitoare la instalare; piese de schimb; planuri de mentenanță.

– Transportul, asamblarea și montajul în teren.

– Lucrări de mentenanță, care presupun continuarea implicării în proiect, pentru o perioadă de 10 ani după implementare. Atât pentru produsele proprii, cât şi pentru cele ale partenerilor, DFS Center Grup pune la dispoziţia clienților o gamă de subansamble (piese de schimb livrabile) necesare lucrărilor de întreţinere şi revizie. Totodată, echipa formată din personal specializat autorizat asigură intervenții atât pentru mentenanța în garantie, cât și în post garanție.

„Am implementat, de-a lungul celor peste 18 ani de activitate pe piață și în această industrie, o gamă largă și variată de proiecte, de la spații de joacă de dimensiuni mici, la cele de anvergură, în parcurile sau zonele special amenajate din marile orașe ale țării.

Expertiza dobândită și înțelegerea în detaliu a industriei ne ajută să identificăm cele mai bune soluții pentru fiecare dintre clienții noștri, pe care îi susținem încă din prima etapă, prin sesiuni de consultanță inițială pentru a le înțelege nevoile, urmând să le oferim cea mai viabilă propunere pentru nevoile identificate și, ulterior, continuând cu mentenanță în garanție și în perioada de post-garanție. Astfel, în prezent, peste 1000 de spații de joacă ne poartă amprenta” –  Camelia Dorcioman, General Manager DFS Center Grup.

***

Având ca obiect de activitate producerea și comercializarea echipamentelor profesionale de joacă pentru copii, a mobilierului urban și a anumitor echipamente sportive, toate destinate uzului intensiv în aer liber, DFS Center Grup s-a remarcat prin calitatea serviciilor sale și a devenit în scurt timp una dintre cele mai puternice companii din domeniu.

În acest moment oferta DFS Center Grup include o varietate de echipamente specifice locurilor de joacă, spațiilor pentru sport și agrement și echipamente de mobilier urban.

Pentru mai multe detalii despre produsele şi soluțiile DFS Center Grup, accesați site-ul oficial: https://dfscentergrup.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0