fbpx

Din culisele evenimentului igloo x Step Project

Scopul evenimentului din data de 2 martie, de la Loft, a fost o dublă lansare: revista igloo 212 și ultimul produs marca Step Project, Home Delivery Box, un concept de lockere metalice. Astfel igloo și Step Project au lansat cutiile poștale inteligente și integrate în viața urbană. Albumul Locuințe colective a fost prezent tocmai pentru a completa perfect contextul.

Evenimentul a fost moderat de Anda Zota (redactor șef igloo) și Dragoș Bucur. După prezentările firești unui eveniment de genul, invitații au putut să interacționeze cu lockerele metalice care au fost expuse pe scenă. Dragoș împreună cu Dana ne-au demonstrat cât de ușor pot fi folosite aceste cutii inteligente atunci când primim sau când dorim să trimitem colete. Doar în baza numărului de telefon și a unui cod unic, primit pe sms, ai acces la cutia ta unde tu sau curierul poate lasă sau ridica coletul. Home Delivery Box sau cutiile metalice poștale integrate în viața post pandemică, aduc o nouă abordare asupra posibilităților de a primi sau trimite colete atunci când nu mai ești acasă.

Prezentându-ne toată tehnologia de care dispun cei de la Step Project și gama lor foarte vastă de produse de până acum, nu putem decât să concluzionăm că aproape orice idee poate fi executată în fabrica lor de prelucrare a metalelor, fără nici un compromis în materie de design. Pentru producerea de mobilier urban, Step Project foloseşte exclusiv oţel galvanizat şi oţel inoxidabil, materiale ce oferă durabilitate, dar şi flexibilitate. Soluţiile tehnice de ultimă oră aplicate în procesul de fabricaţie permit folosirea de îmbinări exclusiv mecanice, fără suduri, ceea ce asigură modularitatea produselor complexe şi o rezistenţă sporită la coroziune.

Cum ne-au obișnuit deja, atenția celor de la Step Project mereu a fost îndreptată către îmbunătățirea experienței urbane. Acumulând în timp experiență valoroasă, Step Project ne propune acum un produs ce oferă echilibrul perfect între inovație, creativitate, tehnologie de ultimă generaţie și implementare, menţinând cele mai înalte standarde operaţionale și de calitate. În pandemie s-au produs schimbări consistente în felul în care locuim, dar și în comportamentul cumpărătorilor: ne-am obișnuit, astfel, cu comenzile online, fiind cea mai facilă metodă în perioadele de izolare la domiciliu. Step Project, furnizor de concepte încorporate, propune o optimizare a acestor servicii de livrare la domiciliu, prin noul lor produs, Home Delivery Box. 

Ca să tragem o concluzie, astfel de evenimente colaborative au menirea de a pune față în față partea creativă cu partea practică, în idea de a colabora pentru o continuă îmbunătățire a calității produselor, serviciilor și experiențelor vieții urbane, în cazul de față.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0