fbpx

Dizainăr duce designul românesc la Brașov

Între 21 – 23 august, la Brașov, în cadrul festivalului Bohemian Square, Dizainăr expune și vinde creațiile designerilor români.

Dizainăr duce designul românesc la Brașov

După expunerea de la Electric Castle la Cluj, Dizainăr duce produsul românesc de design la Brașov, în Piața Sfatului, între turiști, în plin sezon de călătorii. Unsprezece designeri români își prezintă creațiie în cadrul târgului de design: Alexandra Radu Ceramic, Atelier Simpluș, Bufnița Atelier de ceramică, Ceramic Sparrow, Don Papillon, Foldo, Gavia Concept, Innette Design, Iutta, Marie Nouvelle, Remi Handmade, Sebastian Roncea.

Cu ocazia târgului Bohemian Square, magazinul Dizainăr prezintă în premieră ultimele produse create de Anca Fetcu și Sorana Pintilie. Pe lângă standurile celor 11 designeri, magazinul Dizainăr creează patru standuri adiționale, ce prezintă produse de mobilier, corpuri de iluminat, ceramică și accesorii create de peste 40 de designeri români, colaboratori ai magazinului.

Dizainăr duce designul românesc la Brașov

Dizainăr duce designul românesc la Brașov

“Pentru că suntem un magazin de design dar și designeri la rândul nostru, nu ne-am mulțumit doar cu crearea unui spațiu de expunere pentru colegii noștri și am hotărât să mutăm o mare parte a obiectelor din București la Brașov, punctul central al turismului Transilvănean. Practic, mutăm magazinul Dizainăr la munte pentru un weekend și amenajăm spațiul de sub cort ca să ne simțim ca acasă.” spune Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondatorul Dizainăr.

Sunteți așteptați la standul Dizainăr pentru a va întâlni cu producția românească de profil, în fiecare zi între orele 10 și 20 de vineri 21 până duminică 23 august.

Dizainăr duce designul românesc la Brașov

Despre Bohemian Square

Festivalul își propune să ofere brașovenilor o alternativă de petrecere a timpului liber prin interacțiunea cu diverse forme de manifestare artistice. Spațiul public devine o mare galerie în aer liber unde artiștii găsesc modalitați noi de exprimare și interacțiune. In cadrul festivalului vor avea loc

• Expoziții de arte vizuale
• Intervenții și instalații de artă și arhitectură în spațiul public
• Expoziție de design românesc contemporan
• Workshop-uri de creație
• Spectacole de muzică, teatru, dans și proiecții de filme

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0