fbpx

Dizainăr împlineşte un an

Dizainăr împlineşte un an şi şi-a propus să sărbătorească alături de toţi oamenii veseli la loc de cinste, în Energiea (Str. Brezoianu nr. 4), miercuri 4 decembrie 2013, începând cu ora 19.00.

Povestea Dizainăr începe, de fapt, acum vreo 3 ani, când au decis că scena designului românesc a cam stat pitită în ateliere, n-a scos suficient capul în lume şi ar avea nevoie de un imbold. Aşa că de atunci, sunt dedicaţi scopului de a reuni comunitatea română de design sub acelaşi acoperiş. Al lor era la îndemână, dar acoperişul adevărat al comunităţii sunt ideile şi implicarea tuturor celor fără de care Dizainăr nu ar fi putut să viseze măcar la obiectivele pe care le-a trasat (şi îndeplinit!) în ultimul an.

2013 a fost un an în care au luat cu totul taurul de coarne, asumându-şi un scop deloc uşor – să vândă design românesc şi să consolideze relaţiile cu producătorii, pentru ca voi să puteţi avea la îndemână o platformă de contacte, de consultanţă sau de retail, pe care să vă puteţi baza oricând.

Aşadar, pe 4 decembrie mergem împreună să îi sărbătorim pe prietenii noştri de la Dizainăr!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0