fbpx

Doar o saptamana pana la ARThitecture!

Prima editie a Expo Conferintei ARThitecture se afla la doar o saptămână distanţă! Doar şapte zile au mai rămas până la prima întâlnire cu şi pentru arhitecţi, la care vor avea loc discuţii cu privire la calitatea mediului construit.

Programul conferintei va cuprinde prezentarile celor noua speaker şi un tur al stadionului Cluj Arena prezentat de arh. Serban Tiganas. Cluj Arena este o lucrare reprezentativa pentru cea mai buna arhitectura din lume, fapt declarat si de catre Mark Kushner, presedinte Architizer. Participantii la conferinta vor avea ocazia sa patrunda in celelalte spatii, inaccesibile publicului larg si sa afle mai multe informatii direct de la autorul lucrarii, arh. Serban Tiganas.

Va invitam la ARThitecture pentru o dupamaiaza de networking si socializare alaturi de Toshihiro Kubota, Serban Tiganas, Claudiu Toma, Alexandra Stoica, Gabriel Rosca, Vlad Sebastian Rusu, Adrian Soare şi Radu Prata.

Pentru inscrieri accesati site-ul evenimentului, sectiunea Registration. Accesul este gratuit pentru arhitecti prin inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile.

Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chic Ville si Euro GSM.

Partener principal: Reynaers Aluminium.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0